![]() |
Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?
i pup u ... :) ... si astept sa te faci mare, ce sa fac . . . :P
|
Ashea,pana la urma se mai baga careva?:rolleyes2
|
Daca termin admisia te coafeaza un sf saptamanii ?
Tu grupa B, eu grupa B, deci tot ne vedem la legale..... Ce zici ? |
Nu,tu teoretic ai masina de grupa B,practic de grupa C!Te inteleg ca vrei sa ma bati odata,dar nu iti acord sansa asta,numai de-al dreaq:lol:
Ne dam ma obsedatule:evil:,dar nu inteleg dc mai vrei sa ne dam din moment ce stim amandoi ca ma bati?Deci,care este logica??? |
Sa vedem cum stam. Atata tot.
Ai zis ca pierzi, ok, deci daca pierzi nu e rushine. S-a notat. Practic si teoretic am masina de grupa B. Altfel ar trebui toti sa urce cate o grupa, nu de alta dar in fiecare grupa sunt unii de o grupa mai sus. Stai linistit ca nu plec de la B :P Te obisnuiesti mai repede cu mine asa. Si masina ta trage f bine la calutii ei, se vede ca sunt hraniti cu orez si nu cu ovaz dasta autohton. |
Ma T@ure,ca nush cum te cheama(sorry),nu inteleg un lucru,hai sa-ti spun ceva,eu ma dau cu tine ca sa scap de tine odata pt totdeauna!Dar eu de cand ma dau la curse nu am cautat sa ma dau cu o masina mai slaba care stiam 100% ca o fac!
Masina ta este cu mult mai usoara ca a mea si cu ceva cp in plus fatza de mine!Stii ff bine ca ma bati,iar eu la randul meu stiu lucrul asta,care iti este satisfactia?Ca iti iei revansa de acum 1 an sau 2 cati or fi trecut?! Daca e asa iti fac pe plac fratele meu ca sa fii fericit ca m-ai batut:-),o sa ne vedem la sfarsit de saptamana! Bafta la modificari,si iti spun prieteneste si fara ura sau altceva,dupa cursa sa nu ma mai bagi in seama niciodata! Respect |
Imi pare rau ca ai aceasta parere.
Dar din cate tin eu minte tu ai venit la mine sa te dai cand erai cu pisica aia. Noi o sa ne tot intalnim la grupa B. Era o provocare prieteneasca sa vedem cum stam. Vezi si tu cum stai cu un 5 turbo, vezi pe ce treapta stai acolo...care trage mai slab.... Eu am privit aceasta provocare ca pe o shansa de a ne imbunatati masinile amandoi. Daca tu iei aceasta provocare ca o pe o problema personala atunci cu parere de rau imi retrag provocarea si ne vedem direct la primele legale la care o sa participam amandoi (pe grupe LR evident). Spor la modificari si sper sa iti traga masina la max cand ne mai vedem la start. |
Nu o iau ca pe o problema personala,dar iti repet,daca stii ca ma bati,ce sunt yo?testeru tau?:lol:,iti sugerez sa il incerci pe Bluey sau pe Robert Sio sa vezi cum stai cu ei;)
Eu daca vreau sa vad cum imi trage masina am cu cine sa ma dau sa vad diferentele!Stai linistit ca atunci cand ma simt bazat o sa te caut eu sa ne dam!Si pana una alta ti-am zis ca iti fac pe plac,stresule,asta ca sa vezi ca nu ma ascund dupa deget,dar dupa cursa noi2 nu mai avem vreo treaba unu cu altu,doar pt simplul fapt ca vrei sa imi demonstrezi cine stie ce! Bafta |
Ok.
Atunci provocarea ramane cand o sa te simti tu bazat sa te dai cu mine. Astept un pm de la tine cand e cazul, daca o sa fie cazul. Bafta si spor la modificari, sa fie cat mai multe si cu rezultate. |
Multumesc la fel si tie !
Totusi as vrea o pisica 2.5 24v stock sa vad cum stau cu ea,sper ca nu cer prea mult..sau un urs 2.5 12v tot stock .. sunt curios cum stau cu masinile astea 2 |
Upppp:lol:
BMW E36 coupe/berlina/cabrio 24v BMW E30 coupe/berlina/cabrio 12v AMBELE STOCK,sau una din ele macar,vreau sa incerc sa vad unde stau cu ele,daca nu e prea mare deranju:rolleyes2 |
Tu sigur vrei sa fie toate cabrio.......bulane :)
|
2,5 12v...ma bag eu.....:)
|
Si unde sa raspund,aici sau la tine?:))),ne vdm diseara gogule;)
|
Astept si eu rezultatul .....si eu vroaim sa ma dau cu jakal...si avand in vedere ca bulanu a plecat inaintea mea.....cu ursu s-ar intampla la fel din cauza propulsiei ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning