![]() |
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
repet pista in sine nimic de zis , dar locul in care este pus este foarte prost , e o artera circulata,tomisul o sa fie full plus ca o sa fie super multe masini care or sa fie parcate aiurea, dar totusi nu asta e problema , problema v-am zis o sa fie acei casca gura care vin de te miri unde ,si o sa iasa ca maimutele pe strada,sper sa n-am dreptate si sa nu fie asa,dar atata timp cat era intre venus si saturn , venea numai publicul care era interesant de cursa si care avea capabilitatea de a intelege sa stea departe de pista,infine ,repet sper sa n-am dreptate si sa avem o cursa frumoasa si lipsita de incidente
|
7 Attachment(s)
pozele care le-am promis , si un filmulet.
|
masini parcate aiurea nu cred ca or sa fie...si daca or sa fie probabil pe trotuar...in rest cred ca cei care vor venii cu masinile vor putea parca in parcarea facultatii la campus
|
...nu arata rau, dar eu tot nu ma dau acolo!!!
|
dc sa nu te dai?
|
leooo.. poate ma ia politia ca am calcat linia continua:lol:
|
Locuri de parcare sunt...Parcarea campus e imensa, parcarea PLUS e foarte incapatoare...nu este asta o problema.Numai ascultati tot ceea ce se arunca pe aici, sunt multe vorbe spuse aiurea, doar de dragul de a te baga in seama.Locatia e cam de ..1.000.000.000.000 de ori mai smechera decat in statiuni.
|
de acord...ery se inchid toate 4 benzile sau doar 2 si se circula pe un fir?
|
am si eu o rugaminte de bun simt: verificati macar motoarele masinilor clasate pe primele trei locuri in grupe daca sunt incadrate corect.Iar in cazul in care in momentul verificarii lipsesc sa fie descalificati.
|
Nu are cum sa se inchida doar 2, si la motoare a fost circulatia blocata de la PLUS pana la Campus.;)
Asfaltul este beton, suprafata este mare, loc de spectatori arhisuficient, locuri de parcare de asemenea...sunt toate premisele unei curse perfecte.:) |
o sa iasa mai smecher decat s a organizat vreodata spatiu este chiar arhisuficient...locuri de parcare garla,numai sa nu ne urmareasca ghinionu ca anu trecut cand a plouat :)
|
Quote:
vrei sa zici penny nu plus.. si da intreadevar locuri de parcare eu zic ca sunt destule.. |
belea o sa fie...cauciuc pe asfalt 2 luni de acum incolo :)))
|
Quote:
|
Quote:
ps.rog moderatorii sa starg tot offtopicul facut pe acest thred inclusiv acest post.. si scuzati-ma dar nu ma pot abtine..ptr offtp facut |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning