![]() |
Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)
VOI AVETI MASINI SI LOGIC AVETI NEVOIE SI DE PIESE
EU AM PIESE LA PRETURI FFF BUNE PENTRU VOI CEI DIN PITESTI SI NUNUMAI UNORA DE AICI KIAR LE-AM VANDUT SI POT CONFIRMA ASTA KILLERINC |
Are cineva ceva cunostinte asupra acelui audi a3 ag-88-wwr? Pentru ca sunt tare curios daca are suspensile schimbate ,pt ca jantele nu par a fii cele din fabrica.
|
Te referi la ala Sportback - gri sobolan? Daca da stiu cae 2.0tdi si are suspensia sport de fabrica.
|
salutare , un oltcit albastru de dolj , pmd la numar stie cineva ceva de el ? am auzit ca e prin pitesti pe la cineva , as dori sa dau de persoana respectiva sa ii fac o oferta ..
daca are cineva idee , pm me. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut, am si eu o problema..am cumparat un set de jante pe 17, si nu imi intra pe butuc..stiti cumva vre-un strungar mai bun?
|
da..!
|
AG-22-VIN, ce ai facut tati la curtea berarilor in fata, ce s-a intamplat?
|
5 Attachment(s)
Quote:
Veneam dinspre nr3 si nu mi-a dat prioritate un polo care cobora de sus dinspre tribunal. M-a luat in dreapta fata, m-a aruncat pe trotuar si am rupt 7 stalpisori. N-a fost ranit nimeni, eu nici n-am simtit nimic in masina mea deci e ok. Nu sunt nervos, tamponari se intampla tot timpul, atat timp cat nu pateste nimeni nimic nu-i nicio problema, pentru daune la masini exista asigurari si service-uri bune. Doar ca a venit intr-un moment mai prost, luni am examen :lol: Masina lui e destul de naspa, nu stiu daca mai merita s-o repare, iar a mea a inghitit-o in roata deci asta s-a lasat clar cu brat rupt, caseta de directie dusa, trager putin deplasat, evacuare rupta de la stalpisori si cine stie ce-o mai fi si la roata stanga, care a incasat bordura; plus elemente de exterior. In fine, asta-i doar ceva ce-am constatat pe moment, maine vine inspectorul de la asigurari si vedem mai clar iar dupa ce o desface o sa stiu tot. De facut se face ca inainte, dar o sa iasa un deviz gras. Bag si cateva poze (nu se intelege mare lucru din alea facute noaptea, dar aia e); a se observa in ultimele 2 cum stau rotile din fata:-) |
Cauta un service bun si rapid, arata mai rau a lui!bafta
|
Intalnire BMW E36 duminik 20.11.2011 ora 14 la stadion .drum uscat si anvelope de iarna va doresc:lol:
|
Quote:
|
din pura curiozitate....la ce service?
|
Quote:
|
Am vazut masinile imediat dupa accident. Da! A lui arata naspa rau. E bine ca nu s-a intamplat nimic grav ,adica sa nu se raneasca vre-unu. Te-am intrebat ca eu credeam ca veneai de sus si el a vrut sa faca stanga si nu ti-a dat prioritate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning