![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
Asa da Kahn-ule, mai merge, imi place la ce ai ajuns si arata si foarte bine, bravo, felicitari
|
Poate reusesti sa muti ornamentul de pe grila asta pe cea fara semn. Ar fi inedit, cel putin eu n-am mai vazut varianta asta. Vezi ce diferente sunt intre grile in zona aia si improvizeaza ceva sa nu arate din topor ;)
|
3 Attachment(s)
merci urs! Imi place ce ai facut la a ta
mai pun si eu cateva poze |
waaaw ... uite si plugul meu =))
|
:shock: un G care imi place foarte mult si ma lasa cu gura cascata
Felicitari pentru munca depusa, a iesit super imi place de mor ! |
2 Attachment(s)
merci, mai e de munca, dar nah, ma bucur ca sunt pe drumul cel bun:D
sias, vii maine la opelisti? |
Quote:
|
pe la un 8 sunt la polivalenta. ne vedem acolo:D
|
:( as veni daca as avea permisu, abia maine il iau . Lasa ca vii tu sambata daca nu ai program :D la constitutiei sa ne uitam si noi la frumusetea ta :D
azi cand am plecat spre munca te-am vazut cand am iesit din bloc, spatele masini nr WRC dar nu stiam oi fi tu nu o fi :D daca stiam fugeam sa ii vad botu :( |
Kahn, alive? Noutati ceva? 8)
|
Still alive, dar fara noutati:D
Am luat playerul de la viper si cam atat... Mi-a mancat munca si facultatea mai tot timpul. Saptamana asta trebuie sa ii cumpar niste placute de frana EBC green stuff si o bara de rigidizare. Daca am noroc, luna asta poate pun mana si pe o reglabila ca sa o las mai jos, dar vedem... |
Dude , unde o mai laşi ? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca am mai amanat putin amortizoarele (nu de tot), mi-am cumparat placutele de frana si le-am montat (ebc green stuff, red nu fac pt motoare atat de puternice ca al meu :D), am cumpararat o statie emphazer pe 6 canale cu care am amplificat boxele spate si subwooferul siiiii..... am gasit in sfarsit ceasuri de bertone la un pret ok, asa ca le-am montat si pe alea (trebuie sa le schimb iluminare, pt ca e cea stock, galbuie si le voi face albe).
Maine 90% cumpar si cel putin scaunele fata de bertone, cele din piele, cu incalzirea originala si cu butoanele originale (rare si scumpe ca draq, dar mi s-a facut o oferta de nerefuzat:D) Usor usor, ajung, macar la interior, acolo unde vreau. Am avut si o mica aventura cu masina, mi s-a prajit o buna parte din instalatia electrica, dar cu ajutorul unui coleg de pe <opel> am refacut ce era ars. Poze, cand ajung acasa, acum sunt la birou si pe aici nu am nimic |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning