![]() |
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
eu nam facut nici o confuzie stati linistiti , si nici nu am fost pacalit ... eu am vrut sa imi iau Havoline ci nu Valvoline
|
m-ai inteles gresit atunci...nu am zis ca te-ai pacalit. Ce au facut cei de la Texaco, este mai mult o chestie de marketing...sa iti dau un exemplu:
- Ce au facut cei de la Cosmote, cand au furat vechea culoare de verde de la Connex ;) (au fost dati in judecata de catre cei de la Connex aka Vodafone, si au castigat) |
havoline e de multi ani pe piata de prin ani 90 .... acuma nu stiu care de la cine a furat si ce a furat :D tot ce stiu e ca e un ulei foarte bun HAVOLINE-u
|
mie mi se pare bun,adica de 2 ani numai cu elf a mers motoru si nu am avut nici un fel de problema.poate sa fie incins la maxim si nu se subtiaza ca alte uleiuri,cand opresti motorul sa il auzi cum se scurge in baie.depinde cat ai mers in alea 4 luni,e normal sa se inchida la culoare,asta inseamna ca isi face treaba,curata motorul.
|
Felicitari masina o arate senzational.Si pana la urma gusturile nu se discuta:D
|
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Quote:
azi nu prea am lucrat la masina si tot ce am lucrat is lucruri minore ... am mai cumparat niste burdufuri de planetare, directie ....maine intru din nou in lucru ca acusa vine vremea rece si ploile si dupa nu prea mai pot face nimic |
Quote:
|
11 Attachment(s)
cateva poze si de azi ... si cainele meu prin zona :D
|
Merge,merge treaba..incet si sigur te apropii de final
|
15 Attachment(s)
niste poze si de azi , am desprins podeau de prag , am decupat pasaju si semioala de la usa .....
|
de ce nu ii pui pasaje de golf? nu ai mai muncii nici atat, si la o adica ai putea sa in viitor sa ii pui ce jante ai vrea tu.
P.S. man...vazand atat rugina, decat atat te pot intreba: unde nu ai rugina? |
pfoi de capul meu....:| nebunie curata:(... pardon.. nebunie ruginita... pfff..
spor la munca frate... bafta andi.. iti raspuns eu in locul lui... "toata lumea face cu pasaje de golf... a vrut sa fie mai special" |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nu poti sa stii niciodata ce sa afla dupa vopseaua aia lucioasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |