![]() |
Re: vsa
Quote:
|
vsa
misule doar stii ca te fac ceapa!!!!daca vrei iti dau si avans!!!! :shock:
|
vsa
oricum mili se da cu copii pe pista mica!!!! :shock:
|
Nu te lua de milik ca fac scandal 8)
Pai facem in vacanata .... pe nameti, punem cauciucuri de iarna pe katruri si ne dam. Te distrug :lol: :lol: :lol: :lol: |
so... fight?
|
Vsa vad ca ti-ai chemat intariri..Poate nu sunt asa frumoase jantele dar in primul rand le folosesc numai iarna si in al doilea rand sunt de calitate spre deosebire de altii..Si mai vreau si eu un ecran daca e 130 de euro..pe bune..Vsa eu zic sa nu mai minti si mai creste un pic..
|
:peace: :lol: :lol: :lol: :lol: Naspha mai vali, a cristi cu p$#@ de tine. :lol:
Mie imi plac jantele lui cristi ... daca ar fi pe 17 ar fi :yikes: Chiar ca vreau si eu ecrane din alea la 130 ... 4 ... sau 5 ca imi pun un dvd si la wc ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nu te supara pe fratii tai vali, dar tre sa iti recunosti sefii 8) :wink: :2gun: |
vsa
milica asta e topicul oficial de minciuni!!!!! :shock: aici poti sa minti despre cum arata jantele tale!!!!am auzit ca leai dat polizor ca nu iti intrau!!!si am gasit un loc in cluj unde se vind ecrane din alea ca al tau la kilogram!!! :shock: cite kg iti trebuie???
|
vsa
misule vad ca ai o noua semnatura e trucata???asa e....???? :shock:
|
Da ma ... e trucata ... cand vii la bc fac o poza si cu masina ta ... da .... stai ... nu merge ca nu intra ambele masini in poza, la cat de departe in spate o sa fii.
Mai ... tu du-te si cumpara kilograme de cartofi cu masina aia ca pt asta a fost facuta ... nu kg de dvd-uui ca noi ( :lol: :lol: :lol: ) |
deci pozele astea le confirm eu...
am vazut live desfasurarea de forte... a fost numero uno atunci mishu... apropo, sunt facute in iasi :wink: |
vsa
misule este o vorba ca adevarul supara!!!! :shock:
|
Adik te-ai suparat pe mine sau cum ca nu inteleg? :lol: :lol: :lol:
Hai odata la bc ca ne e dor de tine :shock: :lol: |
sal vali,ce mai faci?
cum e pe la cluj?pe aici,prin is e cam plictiseala.....l-am vaz pe serbanescu,intr-o zi pe aici si mi-am adus aminte de perioada aia de la liceu,cu alex.............. :D am vaz pe aici k vrei sa-ti pui un sistem audio,la ce te-ai gandit?si cam cati bani te ajunge? |
Robertjoy ... tu ai cumva rrr-ul? daca da ... felicitari, f frumos. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning