![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
Quote:
|
Merci REPTYLE ;) Intradevar, m-am uitat si la N73 si mi s-a parut interesant.
|
Quote:
am avut si eu un n73 Music edition si am fost multumit de el,bateria ma tinea 2-3 zile cu muzica si vorbit pe cosmote(avea aproximativ 280-300 ore vorbite pe el) |
care imi poate zice si mie cum pot sa fac la nokia e51 sa blochez anumite numere de telefon ca sa nu ma mai sune?.. trebuie sa folosesc vreun program sau se poate direct din telefon?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Am descoperit ceva la N73: Daca ascult muzica la casti, si ma suna cineva si in timp ce vorbesc dau drumul la muzica, se aude mai tare. Aveti vreo solutie sa se auda mai tare mereu? Mi se pare ca se aude cam incet, de ex la 6230i imi spargea urechiile, e, la asta daca sunt pe strada si e zgomot, abia se aude...
|
1 Attachment(s)
N95 simplu
|
gugal search.. blacklist for n95
|
Salut !! Stie cineva unde pot sa gasesc(cumpar) codu ala de activare al jocurilor. Am fost si la Nokia si la Vodafone si nimeni nu stie nimic, habar nu au unde sa ma trimita mai departe. :rolleyes2
|
Re: Ce telefon mobil ai?
Ca o mică paranteză ce săaleg iphone 2g or nokia n95?:( am avut numai nokia pānă acum şi m-au ţinut n73,nokia 6300,nokia 6120,n73me şi mă gāndeam la o schimbare cu iphone merită?sau merită n95?
|
iphone, pentru ca nokia n95 are o carcasa extrem de slaba. plastic chior. daca nici tie nu-ti plac plasticele proaste, alege iphone
|
Nokia face legea!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning