![]() |
Re: E30 - taxiul meu
La 4tuning days participi la campionatul de drift?
|
Quote:
|
Pai vineri la 3 dati proba si la 5 e concursul!
Veniti multi din Ploiesti?? Bafta la concurs! |
3 sau 4 ursi.....sa vedem acum.......
|
DA ma tigane, ca 316'le cadou de la mine nu ti'a mai placut.... l'ai dat cu tot cu masina!
Sunt profund indurerat si jignit:tears: |
Da bule tzigane la 1 plecam din Ploiesit sa dam probele la baietzi
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
ia varule :D
|
ms boss........respect......
maine apari si tu?........ |
:D:D ii mah a luato getaxu de-a latu....treaba buna tigane..:-P..hai ne vedem maine p drum ca ma vand la 2 roti cu satanistii :-P
|
Quote:
|
macar azi intri la free style?
|
frate azi sint calare pe ei....daca se da verde la libere.......bahaos.....deja am gumele in portbagaj...:)))
ieri cred ca ai auzit ce s-a intamplat si nu am mai putut ajunge.....:( la 13.30 am decolat......:))....vreau sa ma dau cu firma de taxi pe masina...:lol: |
eu eram in spate....am oprit imediat si ne-am chinuit 10 min sa-i scoatem bornele...dupa care a venit garda...si plm....am plecat....voi deja va intorceati...erati blocati in trafic...pe la McDonalds. Ma gandeam ca o sa va intoarceti pana la 4.i-am mai tarat si pe aia dupa mine sa vada getaxul in accion:-P.Oricum...bine ca nu s-a intamplat nimic cu ei...nici cu babele alea...ce plm mergeau pe banda 3..iele nu stie ca pe acolo mai e pericole?
|
iti dai seama ca nu puteam sa il abandonam acolo.....eu m-am intors la ploiesti ..am luat platforma....am dus si renault-ul in bucuresti la reprezentanta....apoi am luat si ..........
asta e...am erminat pe la 6 seara si nu mai avea rost sa vin...eram rupt de oboseala... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning