![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Quote:
Nu-l vinzi?:lol: Felicitări! |
Acest Golf este MORTAL
Felicitarile mele:!::!::!: |
OMFG!! Eddy cu Golf-urile astea m-ai facut pilaf! Bestial! Abia astept sa vad produsul finit si poate ne dezvalui si Golful maro in acelasi timp.;) RESPECT!
Te salut, Cristi! |
Quote:
Succes in continuare la proiectele tale! Frumos si asta |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
succes si tie ca am vazut ca te-ai apucat de treaba |
3 Attachment(s)
de dimineata am avansat putin cu lucrarile:
portbagajul imbracat in alcantara, aproape gata, volanul vopsit in culoarea pielii, interiorul (bancheta spate, panou stanga spate, frana de mana si mocheta complet finalizate) |
A iesit superb interiorul si volanul e ciment:!::!::!:
|
Ne lasi fara cuvinte :D ! Foarte frumos lucrat !
|
foarte frumos golfu! felicitari! am o intrebare....dupa ce ai vopsit caroseria ai mai dat cu lac?
|
Quote:
Quote:
Quote:
masina a urmat acelasi procedeu ca si una reala, e data la cabina in momentul pozelor avea foarte multe amprente de maini si tot stralucea sa vezi cand o sa fie gata si ii fac pozele artistice, dupa ce o curat, cum va straluci dar dupa vopsire este musai sa fie aplicat lacul, atat pt aspect cat si pt durabilitatea lucrarii |
Cromul de pe bare cum l-ai aplicat?
|
Quote:
|
salut domnu' Edi. Vad ca deloc nu te plictisesti. bravo chiar imi plac proiectele tale. App. am vazut un golf 3 si mi se parea cunoscut;))
|
mi-am dat seama ca am o gramada de masini in lucru.... oare cand o sa fie gata?
in schimb sunt multe raritati si frumusesti cu care sper sa va incant privirile ca de obicei mai jos am o lista cu masinile la care lucrez, aproape zilnic, cate putin la fiecare. unele sunt deja vopsite, sau date in filler, dar important este ca trebaluiesc pe la toate vor urma: Volkswagen Golf I - 1/24 verde, classic look Golf I - 1/24 maro, cult Golf I - 1/18 rosu, reconditionare Golf III - 1/24 cult Golf V - 1/24 cult, extrem clean Passat 3BG variant - 1/24 gri, cult Caddy - 1/24 rosu?, cult New Beetle - 1/18 roz, japan style T4 - 1/43, cult T5 - 1/43, cult Audi A2 - 1/32, cult A3 - 1/24 orange/flat black, wide body A5 - 1/32, cult A6 avant - 1/18 negru metalizat, cult A8 - 1/18, maro, S8 Q7 - 1/24 alb, DUB style Skoda Octavia II - 1/24 negru, RS look Lamborghini Reventon - 1/18 revopsire + modding Daewoo Cielo - 1/32, clean look Nissan 350Z - 1/18 verde, japan style Subaru Impreza WRX STi - 1/18 Lambo Reventon grey, japan style Dacia Logan - 1/24 albastru, wide body Hummer H2 - 1/18 mov/negru, DUB style Mercedes CL - 1/18 argintiu, mici reparatii Toyota RAV 4 - 1/43 negru, stock + detalii printre ele sunt si 2-3 comenzi pe care trebuie sa le finalizez foarte curand, insa lista am pus-o ca sa vedeti cam ce volum de lucrari am si datorita lui imi e destul de greu sa termin numai una desi primeaza comenzile, luna asta sper sa mai termin minim 3 masini pt mine ;) pe curand si spor la treaba tuturor! |
astept cu nerabdare Golfurile, Audi A6 si imi pare rau ca nu ai nici un Bmw:sad: Spor la treaba maestre:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning