![]() |
re: Espero low-rider
Hehe, ce le stii tu dinainte ma :D .
Vin si pozele in curand... |
7 Attachment(s)
HeHe...Finally , some action ! :D
Deci e prea tare DVD ala! Cand am luat Pioneer-ul , am zis ca ce frumos amplifica...Cu DVD pe aux, fidelitatea e muuuult mai buna, se aude mult mai tare si mai clar! Nu va uitati la bordul scos , e in constructie...Pana are Banzay timp de el :P . Noaptea arata mult mai frumos... :X Si m-am pricopsit si cu 2 placute a cate 12 leduri de la 3M, una am pus-o la plafoniera , cealalta in portbagaj, ca era mai mult bezna acolo de la becul ala chior :P . Urmeaza... |
frumoasa "salupa". :-)
|
misto vizionare placuta ;)
|
foarte frumos dvd-ul :D a meritat nu? :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Dar aseara am vazut un film cu prietenii in masina, cu subtitrare cu tot :D . Si sunetul in boxe, cu subwoofer ...O placere ! Zici ca esti la cinema :)) . |
Bateria ce zice? :lol: Cand ma scoti si pe mine la un film? :twisted:
|
ar merge o inima mai mare,de GSI :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Felicitari pentru achizitii si pentru masinuta.Displayul de la dvd il poti tine deschis cand conduci ? Ma gandesc ca deranjeaza ochilor mai ales seara ca lumineaza puternic si plus ca nu mai poti folosi oglinda de pe mijloc..
|
Multumesc.
Da, display-ul il pot tine fara probleme deschis, nu ma deranjeaza in mers...Doar oglinda retrovizoare nu o mai pot folosi, oricum nici nu o foloseam asa mult ca am folie inchisa pe luneta si spate, deci... :D Masina deocamdata sta un pic pe bara, ii curge radiatorul ... Si ma ocup si de altceva acum, nu prea am timp de ea...Insa va reveni in forta, promit ! :D |
Si pe mine ma batea un gand la modelul asta de dvd,dar m-am gandit ca pot aparea aceste probleme..Asa ca am luat unul 2din. Cei drept la sunet e mai slab decat la mp3 playeru vechi.
Sa il folosesti sanatos si si fara probleme.E un +la interior :D Nu am fost f atent la toate posturile ca le-am citit pe sarite, dar din ce am vazut masina ar fi o treaba sa dezlipeste literele din spate de portbagaj. Poate te-ai mai gandit sau ti-a mai spus cineva sa vopsesti bandourile albe,eu cred ca ar arata mult mai bine,si nu te costa mai mult de 1 mil la cineva care se pricepe,curatate frumos,date cu primer si vopsite. |
Am auzit ca are prieteni vopsitori (nu zic cine), vopsea sa fie ca manopera e mocca :lol:
|
Foarte frumos dvd-ul ,dar ai grija la 'prieteni'...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning