![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Salut....ti-a iesit bine grila dar nu crezi ca ar fi fost mai ok daca ai fi scos si dungile de sus in jos?
|
nup arata muuult mai OK in realitate asa cum este acuma mai trebuie putin sa o slefui unde am lucrat la ea :twisted: este ce trebe si da mult mai bine pe masina asta :peace:
|
Quote:
bafta |
1 Attachment(s)
:arrow: mai trebuie finisata calumea unde sa adaugat bucata de plastic si kit ... dar deocamdata o las asa pana cand am chef sa mai lucru la ea :lalala:
|
o semnatura cu alb deasupra farului pe capota, sa fie treaba terminata ;)
a iesit super bv :) |
va veni si aia este pe drum stikeru :lol:
|
:shock::shock::shock:unul din cele mai calumea cielo din romania..pe buuune!!!!mai ales daca ii astupi si golurile alea de la bandoui si o revopsesti o sa arate de....milioane...de...$$$$$..:lol::lol::lol:
|
ms ms dar sa nu exageram sunt altele pe primu loc :rolleyes2
|
oricum....imi place si a ta fff mult.inca o precizare...fa-i bara fata cat mai clean!!!am vazut cateva asa si arata fff bine!;)
|
Quote:
|
prea tare badboy-ul asta ! foarte reusit...felicitari !
|
Quote:
abia ast sa o vad revopsita!!! |
nu este folie ci este vopsit negru mat pierdut si mie chiar imi place cum arata ;)
|
daa...scuzele mele!ai dreptate!acum am observat!e vopsita misto si asa,dar tot m-ai bn i-ar sta toata la aceeasi culoare.sunt mult prea multe masini cu capote negre,ca sa nu mai spun de plafoane...
deata spun..masina e frumoasa tare si e mai bine sa-i fai ceva unicat..cum ai facut BB look-ul(sincer nu am mai vazut modelul asta). sper sa nu te superi pe mn ca iti spun astea,dar iti spun in sfat constructiv pt ca ai investit o gramada pana acum in ea si e pacat sa nu arate pe masura.;) |
Pai daca e sa ne luam dupa ce spui tu prietene inseamna ca nici folii sau jante nu ar trebuii puse ca prea au toti nu?!:-) Este vorba de gusturi, unora le place altora nu si unele masinii chiar dau bine cu capota sau plafonul de alta culoare, sa fie acolo un contrast;)
PS: iviTe la masina asta ii mai trebuie o vopsea calumea si un motor pe masura :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning