Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/102395-daewoo-cielo-low-low-matte-green-cult.html)

B-64-KTL 07-11-10 08:31

re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)

Salut....ti-a iesit bine grila dar nu crezi ca ar fi fost mai ok daca ai fi scos si dungile de sus in jos?

iviTe 07-11-10 11:42

nup arata muuult mai OK in realitate asa cum este acuma mai trebuie putin sa o slefui unde am lucrat la ea :twisted: este ce trebe si da mult mai bine pe masina asta :peace:

tiolik 07-11-10 16:33

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 3791710)
nup arata muuult mai OK in realitate asa cum este acuma mai trebuie putin sa o slefui unde am lucrat la ea :twisted: este ce trebe si da mult mai bine pe masina asta :peace:

bravo a iesit bine dar pune si poze cu ea pe masina ca sa vedem cum arata;
bafta

iviTe 09-11-10 16:48

1 Attachment(s)
:arrow: mai trebuie finisata calumea unde sa adaugat bucata de plastic si kit ... dar deocamdata o las asa pana cand am chef sa mai lucru la ea :lalala:

Hot_M@n 09-11-10 19:09

o semnatura cu alb deasupra farului pe capota, sa fie treaba terminata ;)
a iesit super bv :)

iviTe 09-11-10 21:10

va veni si aia este pe drum stikeru :lol:

marius3030 10-11-10 08:38

:shock::shock::shock:unul din cele mai calumea cielo din romania..pe buuune!!!!mai ales daca ii astupi si golurile alea de la bandoui si o revopsesti o sa arate de....milioane...de...$$$$$..:lol::lol::lol:

iviTe 10-11-10 11:53

ms ms dar sa nu exageram sunt altele pe primu loc :rolleyes2

marius3030 10-11-10 12:55

oricum....imi place si a ta fff mult.inca o precizare...fa-i bara fata cat mai clean!!!am vazut cateva asa si arata fff bine!;)

B-99-SAA 10-11-10 15:57

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 3800675)
oricum....imi place si a ta fff mult.inca o precizare...fa-i bara fata cat mai clean!!!am vazut cateva asa si arata fff bine!;)

Da da da ..... :lol: Cum are banzay, arata marfa! :D

electric_style 10-11-10 18:24

prea tare badboy-ul asta ! foarte reusit...felicitari !

marius3030 11-11-10 04:08

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3801554)
prea tare badboy-ul asta ! foarte reusit...felicitari !

este intradevar...dar il strica mult folia aia mata..:(
abia ast sa o vad revopsita!!!

iviTe 11-11-10 04:24

nu este folie ci este vopsit negru mat pierdut si mie chiar imi place cum arata ;)

marius3030 11-11-10 12:25

daa...scuzele mele!ai dreptate!acum am observat!e vopsita misto si asa,dar tot m-ai bn i-ar sta toata la aceeasi culoare.sunt mult prea multe masini cu capote negre,ca sa nu mai spun de plafoane...
deata spun..masina e frumoasa tare si e mai bine sa-i fai ceva unicat..cum ai facut BB look-ul(sincer nu am mai vazut modelul asta).
sper sa nu te superi pe mn ca iti spun astea,dar iti spun in sfat constructiv pt ca ai investit o gramada pana acum in ea si e pacat sa nu arate pe masura.;)

Robert_MNW 11-11-10 12:30

Pai daca e sa ne luam dupa ce spui tu prietene inseamna ca nici folii sau jante nu ar trebuii puse ca prea au toti nu?!:-) Este vorba de gusturi, unora le place altora nu si unele masinii chiar dau bine cu capota sau plafonul de alta culoare, sa fie acolo un contrast;)

PS: iviTe la masina asta ii mai trebuie o vopsea calumea si un motor pe masura :-)

All times are GMT +2. The time now is 03:18.

- Copyright 2026 4Tuning