![]() |
Re: Diverse discutii
Deci hai sa lasam jucarelele, ce putere ai si de ce?
|
Voon eu zic sa incerci incestul ala cu sora mai mare caci la stadiul la care e Mr. TrEVO, invatacel, zic ca ai sanse reale .................. :lol::lol::twisted::twisted:
|
Masina e 99% stock, restul de 1% se traduce printr-un filtru de aer sport si o toba finala de inox.
O parte din cei de aici cunosc masina si stiu ca nu e nici spectaculoasa dar nici de neglijat. Masina are 5000 km si 1145 kg in talon, iar eu eram curios sa stiu cum stau cu alte masini (preferabil de putere sau raport kg/cp apropiata). As incerca si eu cu sora mai mare sa vad cum se concretizeaza dublul puterii care il are EVO fata de CZT |
Quote:
VooN, ai probat vreun Civic 1,8? |
Quote:
Range? poate range de la rezervor... Quote:
dar ii acord un dans paralel fie cu mine, fie cu o ibiza cupra de 150 de cai stock sau gasim poate un Polo GTI de 150 de cai stock pt CZT asta naravas... :) am inteles ca VRu l-ai mancat..dar R32u? sau..ce mai cunosc eu..un Opel astra turbo +soft EDS stage X , injectoare, intercooler si alte artificii de prin oras... ca sa nu zica ca face toate VWurile :) Quote:
|
Quote:
|
plus de asta cu EVO nu iti trebuie asa multa experienta sa bati alte masini :)
|
Quote:
|
dar de un golf 5 2.0 tdi ce zici ? :D
stiu ca pare absurd,da' s-ar putea sa... |
poate daca are soft race...sa il faca daca pleaca din cuplu TDIu...altfel...e greu. ai /avem 2-300 de kg fata de el, care inseamna mult.
macar Tre are vreo 4-500 kg... :) in plus CZT, daca are si soft imi va pune si mie probleme grave...d-apai la un 2.0TDI, daca e stock. cand e stock CZT, e de vazut....eu vreau sa il vad. PS: civicu ala din semnatura e Type R? :) |
nu,e 2.2 Diesel...da' nu o bag la curse,e puiul meu :D
de golf TDi ziceam al unui prieten.Eu nu prea alerg,ma pregatesc sa imi iau motor,si nu vreau sa fac vreo gafa sa raman fara permis... |
deci, cu civic nu am incercat (de fapt sunt putine masini cu care am incercat)
Partea cu mancatul de audi si bmw a foat ca o gluma - nu a fost menita sa jigneasca sentimentele nimanui. Audi a facut dar nu se pot numi victime pt ca erau masini diesel 2.0 tdi intalnite ocazional pe pamanturile dragi ale patriei. CZT -ul de 200cp sau peste 200 nu este al meu. Este cel de la iasi care a fost la curse la buzau si mai sunt cateva la Bucuresti cu modificari mai mari sau mai mici Dar vorba multa saracia omului - ne intalnim si vedem ce si cum. Oricum pt mine totul se rezuma la pasiune si dc este sa ma dau cu cineva o fac amical si nu pt a rezolva polite sau mai stiu eu ce orgolii rascolite. Sunt disponibil pana pe vineri. S3ul e stock? Numai bine! Ma gasiti cu id : dragosflorian |
http://www.radiok.ro/index.php?optio...k=results&id=3 ...nu uitati sa votati:D:D:......azi la ora de info am dat 7 voturi:D:D:D:D:D:
|
Quote:
dar eram interesat..mai ales ca tot tu ai zis intr-un post ca si S3 a mancat :) dar astept sa vad ce si cum....daca aveai si soft, aveam mai multe probleme cu tine....dar asa...devin increzator. daca esti corect, si eu voi fi: S3ul nu este stock, are soft (destul de low totusi cu 1.0 constant) si filtru de aer Green (panel, nu conic), furtun siliconic pe admisie si alte mici artificii (poate conteaza: ambreiaj race stage+2 cu volanta usoara ~8-9kg tot pachetu). in schimb, EVO e stock.(bine, ca o parere personala, inca nu si-a dat drumu cum trebuie pana la 7-8000 km...) vorbim pe mess... |
Apreciez sinceritatea ta.
Am zis ca ar manca si S3 dar ca e posibil sa-i ramana in gat (nu m-am dat cu s3 pana acum) |
acum devine intersant...dar imi scad vertiginos sansele...avand in vedere greutatea...si poate as avea mai multe sanse de pe loc..dar mi-e mila de diferential sa plec tare cu ambreiaj asa dur.
oricum, nu vreau sa par carcotash, dar par cam tremurate liniile...masina cum trage? |
Trage ok masina, dar ramane sa facem cum am discutat :)
Numai bine! |
da, grupul de locatari a concis in urma sedintei de scara ca agregatul functioneaza la parametri optimi.
go mitsu! :) |
Coltu trage f bine, imi place, doar ca ii cam stau in gat AUDI-urile :) si surorile mai mari...
oricum cu o evacuarea (macar un downpipe si un catalizator cu maxim 200 de celule) masina ar fi mai rea totusi :) |
potential extraordinar tinand cont si de greutate, cu investitii minime se poate transforma in za monster.
|
Quote:
|
la sedinta de bloc s-a hotarat ca n-a fost foarte clar rezultatul propriu-zis. am zis ce e clar, agregatul se misca foarte bine dar cred ca a fost mai degraba egal.
|
nici eu nu as trece pe meniul tau S3urile...si nici eu nu te-as trece pe tine in meniu...prea a fost stransa...depindea prea mult de prima secunda ..cum plecam...
de aia ziceam ca nici singuri nu e bine...si GTIul tot egalitate a vazut. adica ai vazut ca boturile erau cam pe acolo.. dar mentioneaza si ca ai ceva nou :) |
Sunt total de acord cu ce spui - poate s-a inteles gresit deci:
In urma unei intalniri intamplatoare si amicale pe DN unde trebuie sa mentionam ca s-a plecat din mers la viteza de 50 km/h viteza maxima atinsa fiind de 100 km/h(98 km/h pe GPS) (deci LEGAL, DAAAAA !), Ajungandu-se pe raza unei localitati care nu merita amintita in povestea noastra am fost nevoiti sa franam deoarece am observat o limitare de 80 km/h. Martorii sustin ca la linia imaginara care delimita zona de 100/km/h de cea de 80 km/h ambele masini era la egaliate. Prin urmare s-a declarat remiza, acest rezultat fiind acceptat de ambele parti. |
aaa deci tu erai! ce faceai dom'le la 50/h pe dn? incurci circulatia ai? eu am franat (de la viteza legala de 109,(9) km/h) ca am frane bune dar daca era altul a?! m-am saturat sa tot franez pentru fiecare pe drum teoretic intins da?!
|
am si eu o intrebare,care nu e legata de curse (i)legale.
Daca iti cumperi scuter cu acte pe numele altcuiva,poti sa il inmatriculezi si sa ii faci asigurare pe numele tau ?? |
Presupun ca da,trebuie sa faci act vanzare cumparare cu persoana respectiva,si de inmatriculat daca e sub 50cc te duci la primarie sa il inregistrezi si sa-ti dea numere ;)
|
Quote:
Nu cumva ai cuplat satelitii ? In orice caz eu am mers numai pe banda 1 - si acolo numai tirurile au voie sa dea flesh-uri |
Quote:
|
mda.. pentru ca oricum sectiunea asta este dedicata diverselor discutii.. sa va povestesc un pic despre mika plimbarica de aseara ... :).. nu trebuie sa ghiciti .. da! am fost la campina!! Iar!! aproape de 20 de masini ( cred ca eram vreo 16)... in fine.. cred ca am facut vreo 10 min.. am ajuns akolo..pliktiseala am gasit repede pe cineva..! sa vedem ce facem cum facem unde facem... am asteptat in benzinarie aproximativ o ora.. ne-am regrupat si am luato usor usor spre o locatie... in fine..ajunsi akolo..!! BAI FRATE TOATA LUMEA SE UITA , NIMENI NU SCHITZA NIMIC..la benzinarie erau toti viteji : "frate daca vrei ne dam pe bani" si raspuns: "nu frate hai sa o dam pe prieteneala prima data ca sa nu zici catzi iau banii cu japca".. in fine.. masini nu prea au cika ar exista un RS4 portocaliu cipat la ABT.. posibil in rest nimic.. PILAF.. nu misca nimic.. asa ca rog membrii 4tuning din Campina care posteaza pe aici.. sa ma contrazica cu ceva! sau macar sa ma lamureasca! :) si apoi am fost cu grasu la nunta...! donule pune pozele :))
|
1 Attachment(s)
Fac pariu ca RS4 ala tunat de ABT e diesel si are 90 CP...
Frate... am fost la Campina sa ne dam cu ei, nu sa ne dam intre noi..., oricum, ca public sunt nota 10... gura-casca astia... :) Data viitoare venitzi voi la Ploiesti cand sunteti pregatiti ca si-asa venitzi la vale, dati repede 1,2,3,4,5, o scoatetzi pe liber si coboratzi la noi... ieftin... ;) Iata si o poza cu prietenii nostri Grasu-10-BEU si Droopy, imbracatzi de nunta (ca doi inculpatzi). Mentzionez ca Grasu a avut shosete albe si freaza tip "lins de vaca" in timp ce Droopy ar fi putut canta la vioara ca un lautar renumit :peace: |
:lol:...cam asa e ...eu cat am stat in vara asta (3 luni) am vazut la un vecin un opel astra f modificat frumos la estetica (motor nu stiu) cu numar de germania, o dacie logan portocalie tot asa draguta la estetica (aripi umflate, jante, spoiler etc [bodykit]), 2 ford probe ..unul a fost si anul trecut la carrefour...stiu ca mai era un e46 in 2 usi si cam atat ...:D...in rest masini mai "sport" ...e un mustang cabrio, un maserati granturismo si ce mai vine din bucuresti...se gasesc multi bucuresteni prin campina si imprejurimi :lol:
|
Hai bah care te dai pe acadele ???? Am o troaca de 200 de cai :))
|
Quote:
oricum, daca exista, il astept...nu personal...dar stiu pe cineva curios. |
Quote:
nu stiu..eu am vazut un CZ3 (nu stiu daca era si T sau nu) ca eu veneam incet in fata unui TIR... imi place sa merg cu el in spate cu faza lunga sa imi lumineze interiorul masini....n mai consum eu lumina la bord si in habitaclu... |
mda... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
eah, cat se poate scoate dintr-un mitsu 1,5t? 300? 400? 1000?
|
pai.. la voi akolo al campina e pustiu.. abea lam gasit pe baiatu ala.. cu astra aia.. in fine si am fost intrun loc numit slobozia... nu muscel..pana mea. oricum nu aveai akolo loc de dat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning