![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Cine ma poate ajuta pana maine dupa-amiaza cel tarziu un act de vanzare cumparare auto?Maine e Duminica si nu cred ca gasesc pe undeva deschis sa fac rost de unul....
|
Quote:
mai in jos de pensiunea Valentina cum mergi spre complexul M pana in spalatoria aia pe colt,e o firma care face acte vanzare-cumparare oricand...iei nr si suni. |
Mersi mult de tot !
|
Gata Nutzule ?:) i-ai facut de petrecanie ?:))
|
Da s-a dus polonicul.A ajuns la un baiat din Brezoi.Ca si planuri de viitor din partea noului proprietar:schimbul de ulei si cateva lucrari de intretinere se vor mai face la masina in rest va ramane asa cum am lasat-o eu.
Viitoarea masina va veni prin septembrie dar nu m-am hotarat ce va fi.Oricum numarul mi l-am pastrat:)). |
Quote:
|
Am si eu un audi a 4 cu numere de germania...si vreau sa o inmatriculez aici....masina este pe numele meu...intrebarea este masina se poate radia aici sau trebuie mers in germania...scz dak am postat gresit...
|
Da astazi dimineata la prima ora am vandut-o.
Nu trebuie mers in Germania daca vrei sa o inscrii.Ai brieful mare si cel mic,actul de vanzare cumparare al masinii toate traduse si mergi sa faci rarul.Cu rarul facut te duci la biroul de inmatriculari si depui actele pentru inscriere respectiv nr de inmatriculare.Azi ai depus actele maine ai numerele de inmatriculare(asta daca doresti preferentiale) daca nu doresti numere preferentiale le poti lua in aceeasi zi.Asta este in mare cam ceea ce trebuie sa faci,o sa pierzi ceva timp cu toate cele dar nu ai incotro .Bafta! |
Si nu in ultimul rand,intre cele2 etape,o sa paltesti taxa de inmatriculare,dupa care te duci la biroul de inscrieri :D
|
Contractul de vanzare cumparare nu il am...am doar brieful mare si mic fara contract se poate ...?multumesc
|
Quote:
p.s. CIne ma ajuta si pe mine cu un buton de a4b5?de preferat de proiectoare,dar merge si cel de ceata sau dezaburire :Dms |
Masina e pe numele meu...la ce imi trebuie contract de vanzare cumparare...?
|
in cazul asta nu stiu,cel mai bine te duci la biroul de inmatriculari si te informeaza acolo pe larg..
p.s. La multi ani Ionilor si Ioanelor :D sa va traiasca ! |
1 Attachment(s)
stie cineva cum se numeste melodia asta?am gasit`o pe site de tonuri de apel,si imi place la nebunie,acolo am gasit`o cu bmw beat...ms frumos si sper sa ma ajute cineva.
|
Quote:
|
Multumesc mult pentru atentia acordata !!!
|
Are cumva cineva saptamana viitoare drum pana la Ploiesti ?
|
Are careva numarul lui Victor WRC ? va rog PM :) Multumesc
|
Daca nu ai facut rost inca de nr. lui il gasesti la bursa pe topicul lui de telefoane...
|
l-am facut rost, am si vorbit, multumesc Pretenash :))
|
un mecanic bun care sa se priceapa la motoarele de vw stie cineva ?
|
NTZ`ule,e deja polo pe tocmai de aseara...nu ai vandut`o,sau noul deja s-a plictisit?;))
|
Ba da o vandusem facusem actele de vanzare cumparare.Tipul trebuia sa imi mai dea o parte din bani la fiscal.Ne-am certat si masina a ajuns inapoi la mine.Nu am renuntat la ea pentru 100e adica sa o las in 1600e si deja de o negociasem de la 1890 la 1700 iar pentru o masina asa de ieftina ar insemna sa negociez aproape un sfert din suma :)) ceea ce mi se pare o prostie.Mai bine mai ramane pe la mine inca o vreme.
|
daca ai facut actele akm trebe so treci p numele tau iar,sau sa faca urm client actele cu cel caruia i`ai vandut`o,,,,
|
Facusi putin prostie ca nu ai dat-o, da-i incolo de 100 de euro macar scapai de ea... acum trebuie iar sa te chinui cu actele si astepti iar dupa client....
|
daca ai facut doar actul de vanzare cumparare nu trebuie sa mai treci nimic pe numele tau..iar masina se radiaza NU cand scoti certificatul fiscal ci cand o ia noul propietar in evidenta.
|
Am fost la stadion am depus actele pentru radiere si a doua zi la ora 8 fara 10 le-am anulat. Din fericire nu le introdusese in calculator urma sa le bage in cursul zilei urmatoare asa ca le-am luat si le-am rupt masina fiind tot pe numele meu.
|
Ce om si ala...
|
respectivul le-a rupt?vezi ca poti sa ai urmari....bafta...
|
Eu le-am rupt.Toate 3 actele de vanzare cumparare in original.
|
Unde as putea sa gasesc in Rm. Valcea 2 anvelope de vara dimensiunea 275/35/20 ?!
Am cautat de mi s-a luat... |
Quote:
|
peste strada de riviera, la calimanesti langa rusu, la bujoreni peste strada de scoala, la gicanu, la raureni dupa politie, google. ebay
|
Quote:
|
Multumesc pentru ajutor, dar s-au cumparat noi pana la urma...
|
Stie cineva de unde se poate cumpara din valcea odorizant "California scents Golden State Delight" original?
|
Quote:
niste recomandari de Leduri BUNE ptr numar albe 6000K si puternice ? ca sa nu mai schimb la ele la fiecare 2 sapt. :evil: |
am eu o gramada de leduri de vanzare, bune, iti fac pret bun, te sun pe seara
|
Din 1 Mai mi-am luat si eu prima data si nu mai mirosea nici dupa o saptamana si am banuit ca nu sunt orignale.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning