![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Ohoooooo. Cate greseli. :D Mai am de invatat pana fac si eu ceva mai de calitate.Dar ce sa te astepti de la un boboc?Ms pt sugesti.;)
|
Chiar vreau shi eu un comment la lucrare... shtiu ca nu e cine shtie ce... e prima mea lucrare... prima tentativa... dar vreau sa vad pe unde am gresit... multumesc
|
ra2.... jante un pic blurry... spoiler descentrat... liniile alea arata ciudat...
|
Quote:
|
c ekipa buna facem noi doi patriotu nu!? :>
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sper sa va placa caruta mea 100% brush in afara de jante
|
poate k esapamentul din stanga trebuia sa fie si mai in stanga... si jantele's km blurry ... in rest... nu vad greseli.... dar nici modificari majore :)
|
1.jantele sunt blurry si nici nu au destule umbre.....2.spoilerul din spate.....este cam fortat....3.eleronul...destul de reusit...dar cam prea putin aerodinamic...4.sigla chevy de pe lateral....e facut pt aerodinamica..nu?:D:D....5.tints'urile sunt cam...nujh...dar oricum..era bine sa le colorezi si in oglinda retrovizoare:D:D.......
restu e ok:D:D |
2 Attachment(s)
comment this :!:
|
nu's modificari majore asa k nai c greseli sa ai... farul stanga se termina aiurea in partea de sus... si jantele arata k si cum ar fi luminate altfel...
|
2 Attachment(s)
Nu stiam unde s-o pun, pentru ca nu e chiar tuning ce-am facut, dar am zis ca aici ar fi locul ei!
So... ultima mea lucrare: Mazda RX8! :) |
foarte tare Gabi!!!!e prima lucrare 3d care o vad modificata in ps...si inca f bine!!
|
Quote:
|
Saru'mana baieti ! Tin sa precizez ca lucrarea initiala nu-mi apartine. Cautand ceva pe net, am dat de ea, mi-a placut si m-am apucat s-o modific.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning