Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

Vialy 06-01-09 19:52

Re: Constanta - Accidente

Doamne in ce hal arata masina !

Condoleantze !

imi pare rau :(

aXeL.ZeY 07-01-09 23:58

A fost accident astazi la intersectia Soveja cu Primaverii, nu am facut poze pentru ca m-am gandit ca o sa puna cineva oricum. Un Logan venea de pe Primaverii a vrut sa faca stanga pe Soveja, nu a acordat prioritate si a fost lovit de un Jaguar, in urma coliziunii din Logan a fost proiectat un copil mic prin geamul lateral spate, a ajuns sub rotile Jaguarului, dupa ce am mutat putin masina medicii l-au scos de sub masina si au zis ca e bine. Soferul Loganului era in stare de soc dar si-a revenit, la fel si cel al Jaguarului.

YZF-PWR 08-01-09 12:14

Am vazut la ceva timp masinile , cand bagau Jaguarul pe platforma , loganul sifonat rau de tot in stalp pe mijloc , bine ca a scapat copilu la ce ai zis ca s-a intamplat , mare noroc sa ai.

Skyppy 08-01-09 15:29

Da de acc de pe mamaia, de langa bingo europa, cu masina pol d ela rutiera care a derapat si s-a oprit in bordura, stiti?:D n-am poze. "Se pare că agentul de poliţie conducea cu viteză excesivă, neadaptată la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu māzgă şi polei. La un moment dat a scăpat autoturismul de sub control. Maşina a derapat şi s-a oprit fix īn bordura de pe partea dreaptă a sensului de mers."

LKS 08-01-09 16:33

Probabil se antrenau pentru aqua magic, sa nu para incepatori...

metal-militia 08-01-09 17:14

politisti teribilisti de bani gata...faceau curse ilegale pe sute de euro si puneau in pericol viata celorlalti participanti la trafic :lol::lol:

CT-87-BGN 08-01-09 19:14

A patit ceva masina de politie ? Asta e intrebarea ! Adica avem cu o masina mai putin in oras, sau nu ? :)) Nu, glumesc...nici politistilor nu le-as dori sa faca accidente rutiere ;)

semjke 08-01-09 21:25

Din cate aratau astia, avea janta stanga fata praf facuta si era aripa miscata de la locu ei, cel mai probabil va sta trasa pe dreapta pt reparatii. E nasol ca i se poate intampla oricui. :(

semjke 09-01-09 13:17

Pe Atelierelor acum 10 minute a fost un accident un bmw visiniu parca cu un vw golf V, cam sifonate ambele masini ( mai sus de politie prin dreptul la vulcanizari).

adria666 09-01-09 18:34

buna stie cineva ce accident a fost pe varianta spre techirghiol a fost azi? am vazut descarcerarea si salvarea dar in 15 min salvarea a si plecat spre spital

the_virus 09-01-09 19:27

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 1965730)
Da de acc de pe mamaia, de langa bingo europa, cu masina pol d ela rutiera care a derapat si s-a oprit in bordura, stiti?:D n-am poze. "Se pare că agentul de poliţie conducea cu viteză excesivă, neadaptată la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu māzgă şi polei. La un moment dat a scăpat autoturismul de sub control. Maşina a derapat şi s-a oprit fix īn bordura de pe partea dreaptă a sensului de mers."

zici ca esti de la stiri:)))

YZF-PWR 10-01-09 14:08

Quote:

Originally Posted by adria666 (Post 1968634)
buna stie cineva ce accident a fost pe varianta spre techirghiol a fost azi? am vazut descarcerarea si salvarea dar in 15 min salvarea a si plecat spre spital

Nu stiu despre ce vorbesti , ma duc zi de zi la Techirghiol da nu l-am vazut.
Ce masini ?

semjke 10-01-09 15:08

Aceste este accidentul:
http://www.telegrafonline.ro/1231538...nt_rutier.html

Un militar mort şi alţi trei răniţi īntr-un accident rutier

Skyppy 11-01-09 11:51

Quote:

Originally Posted by the_virus (Post 1968783)
zici ca esti de la stiri:)))

sti tu ca nu's....? :D

CT-89-POT 12-01-09 22:57

stie cineva ceva de accidemtu de aseara de la hanu piratilor?

All times are GMT +2. The time now is 19:13.

- Copyright 2026 4Tuning