![]() |
|
Re: Diverse discutii
bogdane...yo zic sa nu mai tocim tastatura degeaba ...parerea mea...mai deranjam si moderatorii k facem off`topic:))
|
astea sunt diverse discutii , cum dreaqu sa faci off-topic aici ? :lol:
|
ma skuzi shantzule...am uitat sa mentionez unde se facea off`topicu`
ma refeream la kitchuri...:)) |
kraven , ai avzut acolo ca are 2 provocari, de la mine si de la prietenul ala al meu..stii tu.
|
nush dc tind sa cred ca gogu e un fel de aml :rolleyes2 :
|
nu am mai intrat de mult....scuze ..la toti nebunii...mi se pare mie sau si acum se face panarama de AML cu clubul lui de "femei".....
|
Quote:
|
Quote:
n-ai mai venit pe la intalniri nimic uite id-u meu d mess:Platon911_DTI |
Aseara a fost Drifting Night la sala si chiar si pe cateva strazi.
Asfaltul era destul de alunecos si ne-am distrat nitel. La sala mai era si un baietzas cu un Oltcit care a chinuit aspiratorul intr-o bordura ca sa faca burnout :lol: A scos destul de mult fum... din ambreiaj :lol: Mai tarziu a plecat si la doua strazi distanta era tras pe dreapta si se uita la "masina"... ca de mers cu ea nu se mai putea :lol: Asta seara poate mai facem o escapada... desi eu as fi de acord sa dam o tura prin Campina ca n-am mai fost de mult pe la prietenii nostri de-acolo... |
daca te duci la Campina..let me know. stii ca am si eu o veche curiozitate.... ;) te sun diseara !!!
|
Daca e ceva DON dai un buzz!;)
|
Cine mai merge la Campina?
Poate facem ceva frumos acolo ;) Haideti! Cine e de acord? Facem o coloana frumoasa si mergem in vizita? Daca nu facem nimic, macar ca ne plimbam, poate mergem si la Paltinu. Haideti ma, ca doar e sfarsit de saptamana. Trebuie sa facem ceva..., nu? |
E vineri seara, orice se poate-ntampla, iesim catziva tovarasi sa ne invartim cumva ;)
|
Quote:
puteti sa contati pe unu in plus la benzina :P |
campina it is:))...maybe:))...vedem diseara:)...bogdane..dak e ceva...te anuntzam:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning