![]() |
|
Re: Live for Speed
eu ma bag numai sa ne strangem cativa
|
cine stie sa-mi spuna si mie cum imi fac si eu un server ca sa joc eu cu ce masina vreau si toate nebuniile?
|
Quote:
|
abia astept sa imprumut G25-ul unui prieten sa vedem daca mai stiu sa joc...drag nu se baga nimeni? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(este un crack cu care poti activa S2, dar nu merge decat in single player, deci ca sa participi la campionate S2, trebuie sa cumperi, cum am facut si noi ) :) |
Daca joaca cineva LFS pe hamachi il rog sa imi lase si mie pe PM serverul..
|
Quote:
|
Vreau sa downloadez si eu LFS si nu il gasesc pe nicaieri...daca il poate urca cineva pe vrun sit as fii recunoscator...si niste masini,addons si ce mai e nou:D
Multumesc pt. intelegere! |
http://www.lfs.net/?page=downloads ai incercat?!
|
Ms d0ryn.....
Aseara cand am incercat nu mi se incarca pagina... Moduri,addonsu unde gasesc si eu si unde le pun? |
Quote:
Le downloadezi , dezarhivezi si inlocuiesti folderele respective cu cele originale ale jocului (doar fisierele modului respectiv sunt schimbate). |
salut baietii sunt o personalitate importanta in lumea lfs-istilor romani.Am o echipa dedicata driftului din LFS daca sunteti interesat nu ezitati sa ma contactati: bogdan_dk_666 . Participam la campionate de drift,race,drag contra celorlalte echipe. deci? ce mai astept? dai drumu.... GO GO GO!!!!SMOKEEEEEEEEEEE
PS:daca aveti si aptitudini de a transforma replayurile si a adauga efecte ca si in sony vegas de exemplu si a fi in stare sa faceti filmulete editate sunteti bine primiti in echipa situl echipei: www.sidesmoke.ueuo.com |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning