![]() |
Re: Challenges
Quote:
Toți vă vedeți de la īnceput mari artiști īn photoshop și noi vă desconsiderăm īntotdeauna de-ai dracu' ce suntem.:sad: Puneți māna pe tutoriale și cānd veți fi īn stare să ne dați peste nas cu o lucrare atunci săriți de cur īn sus!;) Dacă vă ia omul cu frumosul nu-i bine, dacă vă zice scurt pe 2 că nu aveți habar iar nu-i bine... Ps: Nu aștept răspuns la postul ăsta! |
Eu cred ca ar trebui sa o lasi mai usurel cu comenturile ,1 lucrarea ta nu-i de 10 si cum ai spus si tu e a 6 a lucrare deci nu ai o experienta in ale vt ,ceea ce nu te faci pe tine in masura sa zici daca intra lucrarea ta in battle sau nu ,ok?Daca Rases CRM va vrea sa o aleaga ok daca nu mai exerseaza .
Asta-i un sfat respectal ca o sa ai de castigat. |
Quote:
|
Sorry,nu a fost cu intentie :D .
Am vazut ca la moderator sunt urmatori :tng, Rares_CRM, Most_Wanted, Ace Axel,vazand-ul pe Rares mai activ am scris numele lui ,sorry inca o data . E bine: "Daca shantzu si Rares CRM vor vrea sa o aleaga ok daca nu mai exerseaza." |
Mai bine ar fi sa lasati offtopicul si sa va vedeti de lucrari. :)
|
Sunt si eu aproape gata :oops: daca puteti sa ma asteptati ...
|
1 Attachment(s)
atat am reusit ...
|
1 Attachment(s)
Asta e a mea :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
my entry ...:arrow: Honda KVD |
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Urmatoarea poza sa fie aceasta ? daca este ok Rares, termenul limita pana marti 19:04:2011 ora 17:00.
|
doar castigatorul challenge-ului precedend poate pune urmatoarea masina
|
1 Attachment(s)
Cannonball daca esti deacord un battle intre noi doi,ce zici?
Daca da eu mam gandit la o masina mai grea ,ce-a de jos. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning