![]() |
|
Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE
vai doamne ce scumpa scumpa cu draci este.... nush m-a inebunit ! :) cred ca e a3a bruneta care pot spune ca mi-a furat ochiusorul fara minciuni :oops:
10x pt poze...nu se supara nimeni daca mai pui si sa-i spui ca e super dulce ! :) :) |
o sa ii zic stai linistit! poze cu ea in prim plan nu mai am, dar o sa ii fac cateva sa va pun!
|
3 Attachment(s)
ce spuneti...se merita ceva ? o stiu pe tipa bine,e de treaba,trecuta prin viata ,17anisori,ne intelegem bine dar exista un dar din partea mea..un semn de intrebare destul de mare ;)
|
e interesanta...are ea ceva care e numai a ei! eu zic sa incerci...oricum incercarea moarte nu are!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
alege si hai la Baia mare
|
muhahahaaa ce mortala ii tipa aia care isi sustine pieptu =)) parca ar zice "nu mai poooot =))) " ii prea tare faza :lol: :lol:
|
Chiar e mishto tipa.
|
Quote:
Care se combina la un drum la Baia mare?;) |
Quote:
|
Ma bag eu dar sa scap de examene. :D
|
n-ai "nevasta" ? :p
|
so what? poate avea, o mica aventura pe la baia mare nui strica deloc, haideti fratilor, eu va cazez la mine la hotel! va astept cu mare drag...dar aduceti si voi pentru mine ceva de la bucuresti! :P
|
o fripturica de vacutza...de porc... ceva ??? :p
|
se rezolva, o friptura, o mamaliguta cum numa la Baia Mare :P si femei cum NUMA LA BAIA MARE!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning