Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

paulbada 13-06-12 17:29

Re: Sibiu, discutii off-topic

E vreo adresa sau un numar de telefon ca sunt interesat de macara geam fata,stanga,volkswagen Passat

PaulMIG 18-06-12 09:29

Faine liniile la Bv in w-e. Am inteles ca s-a discutat de masini cu NOS si, in sfarsit, am aflat si eu, ca masinile care fac "fsss fssss" au NOS. Cat traiesti inveti...

lupalb 18-06-12 09:42

Intr-adevar au fost faine liniutele la BV.
Exista si filmari, si poze. S-a nimerit la fix si cu intalnirea "ursuletilor"...
Din cate am inteles a fost o atmosfera superba. Si acum regret ca nu am reusit sa ajung... poate la urmatoarea.
P.S. Ce e ala NOS? Si daca face "Fss Fss" nu inseamna ca ai autobuz si ca ai o "scurgere" de aer pe la perne pe undeva? :lol:

deyu010 18-06-12 09:44

49 Attachment(s)
Cateva poze de la Brasov...:D

PaulMIG 18-06-12 11:34

"NOS" am inteles ca avea un Leon 1M care defapt avea doar o turbina cat casa, GT30.
GTI-ul alb si FocusRS-ul sunt f tari, din pacate amandoi au gafat ceva in finala.

SynTheLaZ 18-06-12 11:45

Cristi, baiatul cu Gti-ul alb a facut treaba frumoasa. Sunt sigur ca nu este usor sa controlezi 420+ caluti cand ai tractiune pe fata. Vede pe viitor cum o sa evolueze.

PaulMIG 18-06-12 11:56

Aha, stiu, daca era mai atent la pom si pleca de pe loc, castiga. Masina e bomba. oricum nu conteaza.

bartolomeus 19-06-12 09:41

1 Attachment(s)
Liniutele de la Brasov au fost penale...
Am stat circa 40 de minute in soare sa vad cum s-au dat unul cu un Fiat Punto si unul cu o Astra decapotabila...
Cea mai proasta organizare posibila... Si nici masini WOW prea multe... Doar cateva...
In schimb pot sa va spun ca VTM-ul care s-a tinut in weekend a fost intreadevar ceva foarte frumos si show-urile facute de ursari pe drum si la ei in camping si alea au fost frumoase...

Nosfer 19-06-12 12:33

si eu zic ca n-au fost prea stralucite liniutele, mai ales la organizare :)) au fost cateva masini ok, insa anul trecut la King of Europe au venit si masini taari de tot si organizarea a fost impecabila. Noroc cu ursii ca au facut atmosfera :D

tyryel 20-06-12 01:15

16 Attachment(s)
Mai aveti cateva poze si de la mine , pentru filmulete si mai multe poze astept pm

SynTheLaZ 21-06-12 13:07

Daca aveti filmulete cu gti-ul alb va rog sa imi trimiteti. Multumesc

bogdan650 29-06-12 16:26

4 Attachment(s)
Sa v-arat ceva cu adevarat smecher !! Vazute azi pe Aleea Steaza si in spatele blocului meu ..... :D va las pe voi sa va dati cu parerea.. omu` avea jante de tabla ..toate 4 .. :D ..(sa isi apere anvelopele de soare ???wtf ... mai bine le-ar tine in portbagaj ...si masina pe discuri ...)

deyu010 29-06-12 16:28

tare :)) zi la om ca poate se topesc... :D

cosmin_cosmin_1 02-07-12 12:19

poate omul nu suporta sa vada rotile udate de caini :)

marcudaniel 02-07-12 22:52

tocmai am vazut o chestie tare.o liniuta pe bulevardul victoriei intre un golf 3 neinmatriculat(nu stiu ce motorizare)si un seria 5 model 2008-2009,si ghici ce...l-a facut golful,deci...golf rulz

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning