![]() |
|
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
|
tie cum iti suna?? ....lol...plush ! ! !
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
|
cum se spune... "GOT'CHA ! !!!!! " :shock: :twisted: :-P :-P :-P :-P :rolleyes2
|
No offence...
|
Quote:
|
vreau sa va intreb,pe voi majoritatea astia mai veki la curse,voi unde va intalnitzi???ca la ss si in alte locuri nu va prea vad,numa in trafic,cand era in kartodrom va vedeam pe majoritatea,dar de cand cu ss.....:cry: datzi mi un pm daca vretzi
|
pai cine e cu cursele pe aici? eu nu stiu pe nimeni, toti is niste gainari care defapt se aduna sa discute despre furturi de gaini
|
la povesty mah:D nu curse:oops:
|
uh... aseara in loc de chefuri si cloabe am ajuns la politie :| m-a lovit unu pe langa teatru.. :/ eu ma duceam pe 2 si el a vrut sa depaseasca un bus de pe 1 si a intrat in mine :-<
mi-a cocosit aripa dreapta fata (chiar de dupa roata noroc ca nu mi-a lovit si roata din fata.. ) usa dreapta fata lovita rau, nici nu se mai deschide.. usa dreapta spate lovita.. prag dreapta zgariat.. aripa spate zgariata.. janta spate zgariata.. spoiler spate putin frecat.. :/ am fost la poliz, am facut constatarea.. si acuma vine problema: maine trebuie sa ma duc la asigurator (aliantz) sa imi fac constatarea.. a fost cineva? stie cum merge treaba? ce se face? se trag pe cur? oare o sa refuze sa im ischimbe usa.. ? orice sfaturi imi sunt bine venite.. mersi mult :| |
Quote:
poti sa mergi cand vrei la asigurator si poimanie daca vrei in 30 de zile daca nu ma insel ,constatatarea lor conteaza nu ce scrie politia daca e aliantz asiguratoru e ok cel mai bun nu sunt cu tot feluri de figuri ca si alte firme, tre sa mergi in capatul lui 3 si acolo langa locul unde se face constatare cu politita este un atelier si acolo sus au birou aia de la aliantz care fac constatare acum nu stiu parca de la 9-sau 10 dimineata incepe programul lor bafta |
is ok cei de la aliantz;)
|
oke... mersi ...
maine dimineata ma duc pe acolo ... sper sa fie bine...si sa imi dea alta usa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning