Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

aldoadabass_wrs 21-09-07 12:48

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1111224)
care stie ,cum is tobele Plush is de treaba ,au ceva sunet sau is stift(1,5 mil buc)????si o luat careva???

dupa bani..:P cum is bani asa shi tobele....oricum...nu mai sant in trend...."nu se mai prea poarta".....urla de prca trag de moarte in ture mari...la ture mici au sunet fain....dar dupa 1000 de km poti s o schimbi ca se ard filtrele .....shi suna spart!!

ALEX_Agressor 21-09-07 17:41

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 1111500)
tu pui toba sa sune? sau sa scoti ceva putere?

ambele,da mai mult pt sunet ,cum is Plush?

CicioNE 21-09-07 17:44

tie cum iti suna?? ....lol...plush ! ! !

sfigmo 26-09-07 08:15

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1099037)
poate l ai vazut cj o5 ftp negru metal,nu prea am chef de barfe da vino si tu cu ceva concret pe piata!!Banii vorbesc nu avioanele

In poze e CJ 11 FTP...ai doua???

aldoadabass_wrs 26-09-07 12:19

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

Quote:

Originally Posted by sfigmo (Post 1119015)
In poze e CJ 11 FTP...ai doua???

=))) .....nice..........................:D:D:D:D:D:lol: :lol::lol:

NightRider 26-09-07 13:18

cum se spune... "GOT'CHA ! !!!!! " :shock: :twisted: :-P :-P :-P :-P :rolleyes2

sfigmo 26-09-07 23:10

No offence...

DaNuTzU' 27-09-07 01:55

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1112026)
ambele,da mai mult pt sunet ,cum is Plush?

e bun atunci...nu mai am nimik de zis!

ilegal 28-09-07 18:04

vreau sa va intreb,pe voi majoritatea astia mai veki la curse,voi unde va intalnitzi???ca la ss si in alte locuri nu va prea vad,numa in trafic,cand era in kartodrom va vedeam pe majoritatea,dar de cand cu ss.....:cry: datzi mi un pm daca vretzi

Piry 28-09-07 19:58

pai cine e cu cursele pe aici? eu nu stiu pe nimeni, toti is niste gainari care defapt se aduna sa discute despre furturi de gaini

ilegal 28-09-07 20:12

la povesty mah:D nu curse:oops:

RA_2fast4u 30-09-07 19:56

uh... aseara in loc de chefuri si cloabe am ajuns la politie :| m-a lovit unu pe langa teatru.. :/ eu ma duceam pe 2 si el a vrut sa depaseasca un bus de pe 1 si a intrat in mine :-<
mi-a cocosit aripa dreapta fata (chiar de dupa roata noroc ca nu mi-a lovit si roata din fata.. ) usa dreapta fata lovita rau, nici nu se mai deschide.. usa dreapta spate lovita.. prag dreapta zgariat.. aripa spate zgariata.. janta spate zgariata.. spoiler spate putin frecat.. :/
am fost la poliz, am facut constatarea.. si acuma vine problema: maine trebuie sa ma duc la asigurator (aliantz) sa imi fac constatarea.. a fost cineva? stie cum merge treaba? ce se face? se trag pe cur? oare o sa refuze sa im ischimbe usa.. ? orice sfaturi imi sunt bine venite..

mersi mult :|

bzsa 30-09-07 20:10

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1126392)
uh... aseara in loc de chefuri si cloabe am ajuns la politie :| m-a lovit unu pe langa teatru.. :/ eu ma duceam pe 2 si el a vrut sa depaseasca un bus de pe 1 si a intrat in mine :-<
mi-a cocosit aripa dreapta fata (chiar de dupa roata noroc ca nu mi-a lovit si roata din fata.. ) usa dreapta fata lovita rau, nici nu se mai deschide.. usa dreapta spate lovita.. prag dreapta zgariat.. aripa spate zgariata.. janta spate zgariata.. spoiler spate putin frecat.. :/
am fost la poliz, am facut constatarea.. si acuma vine problema: maine trebuie sa ma duc la asigurator (aliantz) sa imi fac constatarea.. a fost cineva? stie cum merge treaba? ce se face? se trag pe cur? oare o sa refuze sa im ischimbe usa.. ? orice sfaturi imi sunt bine venite..

mersi mult :|

poti sa mergi cand vrei la asigurator si poimanie daca vrei in 30 de zile daca nu ma insel ,constatatarea lor conteaza nu ce scrie politia
daca e aliantz asiguratoru e ok cel mai bun nu sunt cu tot feluri de figuri ca si alte firme, tre sa mergi in capatul lui 3
si acolo langa locul unde se face constatare cu politita este un atelier si acolo sus au birou aia de la aliantz care fac constatare acum nu stiu parca de la 9-sau 10 dimineata incepe programul lor

bafta

DaNuTzU' 30-09-07 20:13

is ok cei de la aliantz;)

RA_2fast4u 30-09-07 23:36

oke... mersi ...

maine dimineata ma duc pe acolo ... sper sa fie bine...si sa imi dea alta usa :)

All times are GMT +2. The time now is 03:37.

- Copyright 2026 4Tuning