Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

s3vraj 19-05-12 22:10

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Doamne ... unde le gasiti :shock:

CostyN 22-05-12 15:13

4 Attachment(s)
Opel Astra cu bucati de cheder de usa puse pe exterior, pentru protectie :)
Logan: omu a ales perfect cauciucurile pentru jante. Probabil s-a inspirat dupa dragstere...

andi_cimpean 22-05-12 17:51

1 Attachment(s)
Mai cere şi 30.000 de euro...

Sonny™ 22-05-12 22:15

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5034215)

ce bataie de joc cu oglinzile alea....:twisted:

Iahim Priest 23-05-12 04:03

Quote:

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 5034666)
ce bataie de joc cu oglinzile alea....:twisted:

Da, sunt cateva lucruri aiurea la ea, dar care se pot indrepta foarte usor (cum ar fi oglinzile sau jantele). Asa ca nu inteleg mirarea lui andi_cimpean in ce priveste pretul de 30000 de euro. Vorbim de anii '70 si de un Mercedes... Poate e putin cam mare, dar 20-25 de mii face.

Geo_ZGA 23-05-12 07:34

Dupa ce reguli ar face atatia bani? Si hai sa nu discutam despre cum e masina, pt ca poate nici nu mai are motorul original, interiorul cine stie cum e...

andi_cimpean 23-05-12 07:37

Să nu īncepem cu offtopicul dar maşina aia, īntr-o stare bună-foarte bună, face 10.000 de euro (atāt consider eu)...Avānd īn vedere starea interiorului (destul de uzat şi nerecondiţionat cum trebuie), nici cei 10.000 de euro, nu i-ar merita, plus că din poze, nu putem spune dacă este bună la tablă.

Ontopic: Comentăm urāţenia modificărilor şi nu preţul lor!
Eu am īncercat să subliniez tupeul proprietarului!

RD-Woo 24-05-12 12:58

1 Attachment(s)
- - -

Sonny™ 24-05-12 22:43

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 5036655)
- - -

daca tot e criza...:)):))

stefanalecu1 25-05-12 19:57

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 163888)
la duba aia cu botu ala lung s'o fi gandit tipu ca , cand iese cu baietzii la bere sa aiba unde sa sada si unde sa puna berile :lol: alta explicatzie nu gasesc ...

ba mai e o explicatie... extreme tuning a la japan

s3vraj 26-05-12 00:37

Quote:

Aoleuuu , 30 de miare , frate cu 30 de mii imi iau masina noua sau ceva mai tare nu masina clasica , la 30 de miare iti iei un mercedes ,bmw ,audi rs6 avant modelul 2008 sau chiar un muscle car :lol: oricum , coca tuning a' la cocalar ' specialitatea prostiei , pacat ca si-a batut joc de masina ai in loc sa-i ia niste oglinzi stock si eventual daca nu gasea jenti originale sa-i fi pus niste bbs-uri , oricum dadeau mai bine ca si capacele alea pvc-iste ... doamne ce oameni frate :|

Iahim Priest 26-05-12 11:19

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 5038865)
Aoleuuu , 30 de miare , frate cu 30 de mii imi iau masina noua sau ceva mai tare nu masina clasica , la 30 de miare iti iei un mercedes ,bmw ,audi rs6 avant modelul 2008 sau chiar un muscle car :lol: oricum , coca tuning a' la cocalar ' specialitatea prostiei , pacat ca si-a batut joc de masina ai in loc sa-i ia niste oglinzi stock si eventual daca nu gasea jenti originale sa-i fi pus niste bbs-uri , oricum dadeau mai bine ca si capacele alea pvc-iste ... doamne ce oameni frate :|

O masina noua n-o sa aiba niciodata farmecul uneia old school. E adevarat ca masina nu e stock, dar daca ar fi, ar fi mai faina decat multe masini noi.

cruizer11 26-05-12 13:50

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 5038865)

Jantele din poza par a fii de tabla cu capace de plastic.
Cat despre partea cu Mercedes, BMW, Audi RS6 Avant modelul 2008 niciodata nu vor avea eleganta si frumusetea unui Mercedes clasic! Modelul din poza, chiar si asa kitch-uit cum este, a fost si este una din cele mai calitative masini scoase vreodata, si una dintre ultimele masini facute "manual" nu pe banda rulanta!

Iahim Priest 26-05-12 14:05

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5039396)
Jantele din poza par a fii de tabla cu capace de plastic.
Cat despre partea cu Mercedes, BMW, Audi RS6 Avant modelul 2008 niciodata nu vor avea eleganta si frumusetea unui Mercedes clasic! Modelul din poza, chiar si asa kitch-uit cum este, a fost si este una din cele mai calitative masini scoase vreodata, si una dintre ultimele masini facute "manual" nu pe banda rulanta!

Word!

Mitza93 26-05-12 14:33

1 Attachment(s)
Va place?:lol::lol:

s3vraj 26-05-12 16:20

Quote:

Originally Posted by Mitza93 (Post 5039454)
Va place?:lol::lol:

Te referi la rechinu' ala sau la prelungirea aia de bara de pe spate? :lol: sau ambele ?

andi_cimpean 26-05-12 16:39

Am ajuns să spun că Logan-ul ăla, arată destul de ok īn comparaţie cu struţo-cămile se găsesc īn trafic!

Nu mă īnţelegeţi greşit, nu este ok Logan-ul!

Mitza93 02-06-12 18:54

2 Attachment(s)
:rolleyes2

s3vraj 02-06-12 19:49

Bara fata arata bine , la capota si la bara spate nu mai comentez , cred ca e evident :-)

Sonny™ 02-06-12 19:51

Quote:

Originally Posted by Mitza93 (Post 5050003)
:rolleyes2

capota si desenele mi se par exagerate, dar barile nu sunt chiar asa de urate, asta in caz de ati uitat de unde a plecat tuningul, daca acum se e mai la moda sa fii stance, unii prefera stilul de la inceputuri...;)

silviun95 03-06-12 10:48

Corect, in afara de acele desene mi se pare chiar faina masina

ReleaseD 05-06-12 11:27

4 Attachment(s)
Eu plang dupa o masina ca asta si altii isi bat joc de ele :shock::sad::sad:
Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac.

aleks 05-06-12 11:54

exceptand capota, e chiar ok bodykitul :)

silviun95 05-06-12 14:26

Volanul face totul :))

95SAAB 08-06-12 14:00

http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...-11292089.html

pe asta o stiati? :))))

ReleaseD 08-06-12 14:45

Sincer...eu sunt in dubii...nu stiu ce sa zic...bineinteles fiecare are dreptul la opiniile si gusturile lui... :D

Iahim Priest 08-06-12 14:51

Quote:

Originally Posted by 95SAAB (Post 5057840)

Deci...ce e asa naspa? Daca intrii la sectiunea "Masina mea", gasesti tot felul de masini modificate radical, care nu mai seamana cu ce au fost cand au iesit din fabrica; alea sunt cumva kitsch?

boy_wonder 08-06-12 15:00

E chiar misto masina. Pacat ca e tare naspa.

Ecsodus 08-06-12 15:18

imi place la unele masini postate de voi calitatea lucrarii,desi piesele in majoritatea cazurilor sunt oribile:)))

s3vraj 08-06-12 17:22

Alea-s stopuri de golf? sau de passat? :-) A pus eleron sa-i apese spatele ( pacat ca nu are tractiune pe spate , mai bine ii punea pe fata ) :???:

IONUT-GBP 08-06-12 19:55

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 95SAAB (Post 5057840)

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 5057903)
E chiar misto masina. Pacat ca e tare naspa.

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 5058074)
Alea-s stopuri de golf? sau de passat? :-) A pus eleron sa-i apese spatele ( pacat ca nu are tractiune pe spate , mai bine ii punea pe fata ) :???:

stopurile sunt de nissan sunny , farurile de bmw , semnalizari de skoda octavia , eleronul e facut din tabla copie dupa alfa 156 , bara fata de fiat hgt modificata

Masina a fost modificata in 2005-2006 , normal ca acum e kitsch :lol:

Insa ascundea ceva interesant sub capota atunci :oops:

andi_cimpean 08-06-12 20:32

Faţa nu este reuşită (indiferent de anul apariţiei) şi eleronul ăla! Īn rest, arată destul de ok!

Iahim Priest 09-06-12 05:27

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 5058074)

Sa inteleg ca toate masinile cu tractiune fata si cu eleron sunt kitsch... Voi nu realizati cat de cretini sunteti? Daca vedeti un ursulet sau o pisicuta tunata in stilul asta, o laudati, ca vai ce misto e...

BlueAngel 09-06-12 12:03

2 Attachment(s)
Eleron bari mari o fi kitch doar ca are eleron pe spate si tractiune fata ?Eu unu zic ca nu.
(Ca un exemplu ca nu toate supernovele sau masini cu tractiune fata cu eleron sunt kitch)

maverick1508 09-06-12 14:07

Asa rau iti zgarie retina (titlul topicului) ? Mie nu mi se pare kitsch, are el vreo 2 chestii din alt film dar merge.:???:

BlueAngel 09-06-12 19:55

Incredibil de tare imi zgarie retina dar daca citesti postul meu cu atentie mai ales ceea ce e scris intre paranteze te lamuresti + posturile de deasupra.

Manson 11-06-12 22:25

o nova cu un body kit mai extrem...in rest e oke

s3vraj 12-06-12 14:05

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 5058946)
Eleron bari mari o fi kitch doar ca are eleron pe spate si tractiune fata ?Eu unu zic ca nu.
(Ca un exemplu ca nu toate supernovele sau masini cu tractiune fata cu eleron sunt kitch)

Nici mie nu mi se pare kitsch , mi se pare prea vulgara atata tot , si arata bine cu eleronu ala mare , culoarea imi place , e ok masina , daca altii o considera kitsch e problema lor ...

tabokubmw 12-06-12 14:11

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 5058946)

Nova asta e destul de bine aranjata! LIKE!

silviun95 14-06-12 14:49

Singura Nova care imi place

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning