![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
sper ca asta nu mai e caruta
|
leeloo : pleoapele is blurry
Raresh : destul de bine bv |
2 Attachment(s)
Prima mea tentativa... m-am jucat cu masina mea... nu e o culoare prea interesanta... dar sunt curios cum vi se par modificarile
|
2 Attachment(s)
sa va aud......:ciggy:
|
Quote:
|
*vlad_4tuning: janta spate neclara, jante cam strambe, n-ai facut prea bine umbrele de la intercooler, geamurile laterale prea inchise la culoare, parca ar fi facute in paint :lol: si o intrebare... tu numai verde folosesti? :lol:
|
2 Attachment(s)
O noua masina de la mine, nu foarte modificata. E... un fel de retus la varianta scoasa de producator :-P
StudioTorino RK Coupe :arrow: |
2 Attachment(s)
Ce parere aveti?
PS I'm new at this. |
poi ce sa-ti zic de verde...imi iasa cel mai bine si imi place culoarea(dovada si semnatura;))...nu's ungur:D...asta e ...ms de comm
|
2 Attachment(s)
kia rio ;)
|
OmB* as vrea si yo poza originala cu fundalul de la saab-ul facut de tine te rog mult. Cel pus intr-un garaj.
|
2 Attachment(s)
comment ....................
|
*vlad_4tuning - e frumos lucrata ... tevile de la intercooler si filtrul de aer arata ciudat ... park ies din neant :D ....
*Gabi - scaunele alea sparco sunt cam mici .... *Nubyan - selectii strambe ... spoiler nepotrivit peste vechiul ... jantae prea clare pt clariatatea cauciucurilor ... *shantzu - f frumos lucrat ... bvo ... *L33L00 - de efect intercooleru ala ... da zici k e de jucarie :D ... bvo ...lucrare buna ... |
Am gasit poza, o pusesei tu deja la materiale. Ms
|
1 Attachment(s)
10caractere
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning