![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Deci am si eu o problema :D pe fata am geamuri electrice , de cam 5-6 luni cel de la sofer face pe nebunul . Mai exact se lasa jos perfect , dar cand se ridica .... e jale . Nu se ridica normal in sus ci intr o parte practic iese afara la 90 de grade . Unde sa fie problema ?
|
vreun cablu de la macara rupt cred sau suportii aia de plastic care tin geamul sa fie rupti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Piesa 2. Edit. In cazul in care nu merge link-ul... cod : 51321938884 |
Salut...sper sa nu deranjeze postul meu doarece vin cu o intrebare despre o masina care nu se incadreaza in sectiunea bmw,este vorba despre o jetta...intrebarea mea este ca de cateva zile nu se mai deschide de pe cheie...am fost cu ea,de fapt tata la service vw si i-a spus ca este bulit calculatorul si nu ii mai citeste cheia sau ceva de genul...toata reparatia ajungand la 20 de mil(greu de crezut sa se buleasca asa repede fiind fabricatie 2009 luata de el de noua,doar vreo 30mii la bord )...cei care au habar...ii rog sa posteze o parere doua sa nu arunce acesti bani aiurea fara sa fie calculatorul de vina(tin sa precizez ca increderea in acele persoane de la service nu este foarte mare) Zilele acestea urmeaza sa se duca si la reprezentanta,totusi astept cateva pareri.Inca odata sper sa nu deranjez.Va multumesc! Numai bine!
|
Are careva idee cat coboara arcurile galbene si arcurile rosii la un E36 sedan ?
|
Quote:
Multumim de intelegere ;) |
Las-o cum a picat,imi cerusem scuzele de rigoare pt postare...sunt obisnuit cu voi cei din sectiunea bmw,cunosc pe cei care se pricep si cei care se dau doar cunoscatori de aceea postasem aici si nu la sectiunea vw.Rog un moderator sa stearga intrebarea postata de mine.numai bine! Si scuze de off
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning