Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

Nec_PMR 25-12-08 15:20

Re: Constanta - Accidente

Pe data de 24 la intersesctia strazilor Mihaileanu cu Decebal a fost o tamponare destul de violenta ,taximetristul cu cielo care venea regulamentar pe Mihaileanu a fost luat in plin de un matiz care venea de pe Decebal si nu ia acordat prioritate.Cielo dauna toata si la matiz toata partea din fata facuta varza,ambi soferi au scapat cu bine.

B 52 AEV 26-12-08 02:05

in seara dintre 25 si 26 decembrie ... pe bd. soveja in dreptul mall-ului ... un cascador fara voie cu un audi a nimerit in santul unde odinioara erau liniile de tramvai ... s`a lasat cu explozie de cauciuc ...

leonard 26-12-08 19:03

aaa...io am crezut ca acolo a vrut sa parcheze:)))))

semjke 27-12-08 16:50

Recomand a se evita portiunea de sosea la intersectia Bd. Tomis cu Aurel Vlaicu directia de urcare spre Metro 1, de acolo vin si era un blocaj de aprox 20-30 masini care patinau in toate directiile, unii se mai opreau si in masina de langa. Practic nu poti sta in picioare acolo, e luciu pe jos :(

Urban_Racing 27-12-08 16:55

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1944329)
Recomand a se evita portiunea de sosea la intersectia Bd. Tomis cu Aurel Vlaicu directia de urcare spre Metro 1, de acolo vin si era un blocaj de aprox 20-30 masini care patinau in toate directiile, unii se mai opreau si in masina de langa. Practic nu poti sta in picioare acolo, e luciu pe jos :(

si la victoria cum faci stanga de pe mircea pe drumul cu prioritate aceasi situatie

CT 88 BAU 27-12-08 17:42

eu zic sa evitati toate strazile pana pun baietii anti derapant si noi ne echipam masinile calumea....cine nu vrea...asta e :)) am dat sa ies putin din cartier si cand am vazut ca se duce in toate partile m`am intors inapoi si acolo o las :))

semjke 27-12-08 20:04

4 Attachment(s)
In judet, astazi pe la ora 3, dupa ce au apucat primii fulgi sa apara, au aparut si primele accidente. Acestea s-au intamplat pe E87 in apropierea localitatii Baia.

j.v.l 27-12-08 21:47

La iesirea de pe A2, in jurul orei 18:00, un ford cred ca era, statea cocotat cu roatele in sus pe un deal. doar ce se intamplase cand am trecut eu. cel mai probabil a derapat. pe la castelu inca o fiesta in sant ( a avut mare bulan... era in sant exact intre un copac si un semn de circulatie )

p.s.:

- se circula nasol rau de tot. am venit azi de la munte, iar de la iesirea de pe A2, am mers cu 30-40kmh. pana am ajuns acasa, a fost distractie mare. am vazut o singura masina cu lama ridicata spre A2, dar care nici macar cu andiderapant nu arunca. :(

- ca de obicei, iarna ne ia prin surprindere, desi meteorologii anunta de cateva zile ninsoarea. nici nu ne comparam in vreun fel cu administratia din BV sau PH, unde desi stratul de zapada este cu mult mai gros ca al nostru, drumurile sunt curatate non stop. nu am avut nicio problema pe DN1, 1A, 1B

- respectele mele pt SPR, care a ne-a insotit de la iesirea din autostrada pana la intrarea in Cta, deschizand drumul si moderand viteza traficului :D

- multe masini tractiune spate sau 4x4 cu anvelope de vara :( periculoase pt ceilalti participanti la trafic ( a se citi balerine care patineaza necontrolat in fata celorlati )

ct11lyv 28-12-08 00:51

4 Attachment(s)
ieri seara la big.. neacordare de prioritate ..un audi a intrat in bmw.

LKS 28-12-08 01:49

in agigea un autocar a intrat intr-un matiz, care era praf, cica s-a lasat cu ceva mortaciuni. Detalii mai multe are cineva ?

Most_Wanted 28-12-08 09:28

Pasagerii Matizului au decedat...5 la numar

LKS 28-12-08 17:26

Si reportajul cu accidentul din agigea : http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...constanta.html

CT99WUW 28-12-08 18:13

Frate la TV a zis chiar acum ca au murit parintii ( 1+1) si a supravietuit fata ( 1)...deci nu vad cum au murit 5 la Agigea.Astia se contrazic singuri :))))

ErViN87 28-12-08 19:39

parintii si inca un cuplu care erau cu ei...

Most_Wanted 29-12-08 09:36

4 au murit ...fetita este in stare grava la spital.

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning