![]() |
|
Re: Diverse discutii
Cu kia lu tactu sau ce e aia!:lol:
|
Quote:
|
shantzu ce faci tata, picasi :| las ca si eu am dar de 3 ori si am luat cu 22. al draq nemernic s-a uitat cred ca de 4 ori pe foaia aia ca sa vada daca nu cumva m-ai am vreo greseala..
|
Quote:
El si Leana din capu' satului =)) In Bucuresti Pizza venea in 2 min =)) F**** resteuuu de uscata! Aml ai imbucat ceva cu aia din RedHeart? Acolo e paradisu tau ! =)) Hai La Anus si La Multi ani! Gikutz de unde drq sa stie el ce-s alea "femei" =)) Hai ca te astept in "BAMBOO" =)) Ba nu mai pot de ras! =)) =))) |
lol merem in Bamboo :)) =)) ???
|
postati aiurea k orikum nu vede nici 1 din ei masterk!!...makr ai rabdare sa vina omu` in week`end:)....sthou` face2face e mult prea belea
|
Quote:
|
Nu mai vine AML-u in PLoiesti mah.....sta cu pizdele in Bamboo in week-end!:lemon:
|
Quote:
|
Destul va rog frumos :!:
|
vb lu` tng`u...umplem forumu` cu toate prostiile....ne tocim degetele in tastatura pt. toti nebunii!!...mai bine lasa...
poate cineva sa`mi dea si mie un cont du`pa www.titrari.ro??... yo am 1 dar nu`l mai shtiu..si nu mai pot sa fac ink 1 pe acelashi mail |
Quote:
|
da...thx raul
|
gogule..las-o frate ca miroase a *** de la o posta !!
https://forum.4tuning.ro/304-zona-tehnica-skoda/23641-viteze-maxime-skoda/page-2.html eu zic sa imi iau masina si sa ne demonstrezi..ca nu prea te cred... |
I-am vazut pe DONU' si pe BON-u' ieri pe la 13:00 pe langa stadion ( Ilie Oana ) pe Mihai Bravu ... misto culoare DONU'le :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning