![]() |
|
Re: Club CIELO
multumesc mult pentru raspuns!
|
10 Attachment(s)
AAA SI INCA CEVA....albeatza mea
|
3 Attachment(s)
restul sunt praf::evil:
|
da!chiar nu am ce sa comentez!ceva cu adevarat frumos!o sa suporte si a mea o transformare acum in primavara,o vopsire un nou kit de spoilere si praguri si niste jenti,dar te am ca exemplu
|
viperCCB: frumoasa dar cam incarcata asta e parerea mea acum sti doar conteaza sa iti placa tie nu altuia ;am si eu o intrebare de unde ai luat stopurile ca m-ar interesa si pe mn un set si cat costa?
|
@viperCCB nu te supara dar cu ce ai umflat aripile cu cartoane de oua?:lol:
|
nu mai fiti rautaciosi!hai sa recunoastem ca e destul de frumoasa!e facuta cu gust!acum fiecare are alte gusturi!
|
Quote:
Buna asta ... =)) |
cumpar cielo sa-l fac si eu ca al lui viperCCB ... facut la mare fel si cu gust ;)
|
1700 euro o dau e mult?client ?la cine sa o dau?
4 Attachment(s)
asta e si troaca mea Ș)
|
viperCCB da nush unde mai este linia de la masina frate :| evazarile alea sunt jalnice ( no offence ) dar na fiecare cu gusturile lu :D
|
stiu nu sunt bune liniile alea...asa a fost pe masina...nici mie nu imi place...tot ma gandesc sa o vand? sau sa incep sa ii fac un tuning? sunt dispus sa o vand si cu 1550 euro!!! :idea:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
noi ne`am dat cu parerea dar daca tie iti place ce mai conteaza :) nu te poti ... in gustu' omului ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning