![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
10 Attachment(s)
Yakuza,iata pozele promise:-)
Din cate am vazut eu, evacuarea ta este lafel ca aceasta a mea..eu nu am avut nevoie sa fac alta garnitura la evacuare, nici macar nu am dat cu pasta/mastic sau alte etansatoare..important e sa reusesti sa le "lipesti" de chiulasa prin strangeri;) Succes:-) |
ms. as mai avea totusi o intrebare, din ce sunt facute "bucsile" acelea mai exact ?! si din cate vad bucsa aceea strange evacuarea si trece pe sub admisie. e de ajuns sa strangi admisia in 2 piulite si sa tina ?! sau are o buza ascunsa pe care calca si stange totodata si admisia ?
|
Quote:
Admisia are marginile de strangere putin interiorizate,nu sunt "la fata" si de aceea ai avut acea impresie..admisia se prinde in 6 puncte(4 in comun cu evacuarea), ca altfel trage aer fals ca la balamuc si nu merge bine motorul;) |
exact.ms pt detalii.sper sa am timp sa ma apuc si eu d a mea.
|
bogdane ce aveai tu azi in mana??
|
Quote:
|
nu scapati voi de mine asa usor :twisted:
|
Urmaresc thread-ul tau de f mult timp.Imi place f mult rezultatul la care ai ajuns in ceea ce priveste masina.Esti pintre putinii care au ajuns sa isi materializeze ceea ce si-au propus, o masina ca a ta, vezi mai rar.Sper sa continui tot asa, sunt foarte curios de cum o sa evolueze procesul de modificare.Iti doresc numai bine, si spor la treaba!
|
Quote:
Planurile de viitor sunt marete, insa deocamdata lipsa banilor ma tine departe de realizarea lor..:sad:..dar scap eu de datorii si apoi dau alte dimensiuni proiectului8) |
bogdan, mi-se pare mie sau iti freaca cauciucul dreapta de arc, defapt de farfuria care tine arcul?
|
Quote:
Solutia pentru talere este sa le mai intaresc sau sa fac altele la strung. |
Quote:
|
da,si fa ceva la intermediara aia ca se vede ca naiba cand te uiti sub masina din spate...te-am vazut azi pe calea galati...pacat de restul masinii cu hiba aia
|
2 Attachment(s)
da vezi intermediara ma, la cat de joasa e?
ia ce iau facut azi niste nemernici de copii (adik io si imagine) la masina lu bogdan...:D:D:D |
3 Attachment(s)
Si cateva poze de la mine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning