![]() |
Re: Challenges
Quote:
|
Niste motive?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1951864 |
1 Attachment(s)
ceva nu foarte complicat, simplu "ca de primavara":) - manu_96xls -
|
Am un pic de timp...ma bag si eu, poate o termin pana diseara.
Termenul e pana pe 8 sau pana sambata(9 aprilie)? |
Quote:
|
Rares, poti sa imi dai tu niste motive pentru ce a zis Shantzu mai sus?Chiar sunt curios...
|
1 Attachment(s)
:D:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
Umbrele pe masina sunt destul de slabe Nu ai deloc reflexii pe masina Toata lucrarea e slaba , nu are nici un punct forte.Sa faci o masina full brush ai nevoie de timp si multa pricepere , nu e un lucru deloc usor ... |
1 Attachment(s)
;)Gata!
|
Maris , nu am ce sa zic desenul este foarte reusit ,ai unele greselute , dar masina nu este incadrata in background eu nu am sati zic decat ca este bine lucrat,nu este usor de realizat un astfel de desen, parerea mea.
|
Stiu ca am greseli in lucrarea mea, ceea ce este normal fiind a 6-a masina pe care o lucrez in Photoshop. Nici nu ma asteptam sa placa la toata lumea. Eu am incercat sa fac o lucrare complet brush, folosind poza de referinta doar pentru conturul masinii, iar culoarea,umbrele,reflexiile au fost facute din imaginatie. Kit-ul la fel, e facut freehand si apoi pus pe masina.
Daca lucrarea este admisa in battle, va multumesc.Nu zic ca e o lucrare extrem de buna dar nici nu cred ca este foarte proasta sau usor de facut, pentru ca e ceva munca depusa acolo. In 4 zile se implineste o luna de cand folosesc PS, deci sunt la inceput. |
Quote:
Dacă tu crezi asta eu unul TE SUSȚIN īn ideea de a intra īn battle!;) Dar cred că ar trebui să fi conștient că ai destul de puține lucrări īncāt să poți cāștiga un battle, īncă ești la īnceput cu deprinderea tehnicilor, ce-ai făcut tu acolo cu siguranță nu e full brush, e doar o īncercare. Umbre proaste, reflexii proaste, așezare īn bg teribilă... |
In primul rand nu stiu de unde atata inversunare referitoare la lucrarea mea.Si nu e vorba de castigat neaparat ci de a vedea daca lucrarea mea e apreciata sau nu.
Si in al doilea rand nu cred ca am nevoie de "sustinerea" ta expresa pentru a intra in battle. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning