![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Si i-ai dat Jihadul?? :twisted::twisted:
|
Quote:
|
Noi sa fim sanatosi ..viata merge inainte cu sau fara ce ai avut..
|
dar dc trebuie sa uitam noi personele pe care le-am iubit?
nu le mai uitam si gata. am rezolvat problema :)) |
De uitat nu ai sa le uiti niciodata. Aici se vorbeste despre cum sa faci fata situatiei imediat urmatoare despartirii, in cazul parasitului, pentru ca pe persoana care paraseste o doare in partea dorsala (de obicei are pe altcineva la care sa se gandeasca). Oricum degeaba se dau sfaturi pentru ca in clipele alea nu gandesti deloc rational si reactionezi in functie de impulsuri. Timpul in general rezolva situatiile astea si foarte mult si experienta (uneori) :)
|
raspunsu la intrebarea topicului e simplu : cauti alta persoana, e plin de persoane, trebuie sa gasesti una
|
Salut din nou dragii mei prieteni de suferinta...m-am intors la voi iarasi cu probleme,m'am despartit de ea acum 2 luni si ceva,cu ajutorul vostru binenteles,dar nu am uitat-o,inca am sufletul faramat de durere si tristete,a aparut o alta probleme in care as dori sa ma sfatuiti daca puteti si stiti ce este de facut......
De cand m-am despartit de ea eu nu am vazut-o cu baiatul cu care este acum,ma ferit Dumnezeu,dar se apropie ziua ei,majoratul...unde ma invitat si pe mine...si vine si el,deci o sa fie prima oara cand o sa o vad ca se sarute cu altul,danseaza cu altul..prin asa ceva nu am trecut,cum ar trebui sa reactionez?sa ii iau la bataie?sa par indiferent nu cred ca as putea,dar nici sa ma tavalesc de durere...multumesc! |
Quote:
|
Quote:
Raspunsu` la intrebarea threadului e simpla, dupa parerea mea: cum sa uiti persoana pe care ai iubit`o ? nu o uiti, ca nu ai cum .. |
Salut baietii ,va intampin si eu cu o mica problema ,sa o numesc asa :)). Recent,i-am spus prietenei mele ca vreau sa luam o pauza pt ca se purta destul urat cu mine si vorbea la fel. E si in pauza asta,s-a purtat la fel,numai ca acum abia mai ma baga in seama,desi imi spusese in timpu relatiei ca nu a mai simtit asa sentimente pt nimeni altcineva. Zic bun, dar rabdarea mea a ajuns la capat,asa ca i-am dat un mesaj si am intrebat direct daca mai are rost sa ma astept la o relatie in continuare. Iar raspunsul a fost ca nu e pregatita sa reia relatia pt ca vrea sa fie singura acum ,ca e bine dispusa si distrata,spunandu-mi pe langa astea ca timpul le rezolva pe toate. Acum eu va cer sfatu':ce ar trebui facut in continuare? Cineva mi-a tot zis sa fac pe indiferentul ,sa nu-i dau prea mare importanta. Orice sfat e bine primit :D. Mersi!
|
Quote:
daca zici ca se purta urat si iti si vorbea urat iar acum zice ca nu-i pregatita de relatie ma gandesc ca aici a vrut sa ajunga de la bun inceput dar i-a fost nu stiu cum sa-ti zica sau a tinut pt ea si s-a purtat asa sa te faca pe tine sa iei decizia ca dupa aia sa poata sa-ti reproseze ca tu ai vrut asa nu ea. e bine dispusa si distrata...poate a dat de altu si inca "verifica in ce ape se scalda" sau ii prieste faptu ca e singura si se poate distra cum vrea , cu cine vrea , cand vrea. timpu le rezolva pe toate...de obicei chestia asta suna cam asa : timpu le rezolva pe toate..de tot..adica ia-ti adio :) sfatu meu , cum ti s-a zis : fa pe indiferentu , n-o baga in seama , n-o suna , nu-i da mesaj , nu-i zi nimic..vezi cum se comporta sau daca ea zice ceva.asta daca intr-adevar mai vrei ceva de la ea. daca nu te poti orienta linistit spre altele |
treaba cu luatu o pauza nu e prea indicata pentru ca se v-a luat de tot :D, ori ii spui la tipa adio din prima ori iti toci capu sa revina tot la normal
|
Quote:
conteaza si varsta si intensitatea relatiei... @Papy cati ani are fata? majoritatea femeilor cand li se cere pauza au impresia ca "vrea pauza sa f**a altceva si apoi vine la mine"... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning