![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
eleronul mi se pare cam mare ptr bmw'u asta OFF: io am incercat in mozila firefox iese superb :P |
ce va chinuiti atata in mozilla odc si mess...cel mai usor se face cu winampu...si gasesti si tutoriale
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bmw din lateral acuma no lasati si voi carbonu si eleronu eu zic asa ca si idee ca pusu in practica la mine merge mai rau :D
|
2 Attachment(s)
Mda...a venit "BOSSU" cu BMW-ul :D ...sa vedem ce mai postam.Inainte sa facetzi comment-uri aiurea va spun ca,capota nu e din fibra de carbon,am vrut doar sa arate diferit fatza de restul.....:arrow: FOLLOW THE RULEZ!!!!:lol:
|
@ bossu ..ce e ala p capota ??? :-?
nu prea seamana a reflexie nu imi dau seama.. ce e pe parbriz... angel eye ireal @ SatanaVeX... carbon ireal jante blurry si putin strambe |
2 Attachment(s)
un EOS . usor modificat :-P
|
2 Attachment(s)
un trabant "usor modificat":D
|
Quote:
lumina de pe spoiler nu stiu de unde vine k in bg tau e noapte.. aripa ciudata jentile blury selectii colturoase |
Quote:
|
Quote:
|
bo$$u => CALMEAZA-TE ! Lasa naiba CAPSUL ...
CA][N => Chiar kitch ! Nimic nu se leaga... prea mult smudge, ideile ar fi bune dar trebuie sa ai mai multa grija cum le aplici... Mari => Mda, styling once more ! Nu ai decat o greseala, umbra spate ! Colturoasa ! Fol. Penul data viitoare ;) |
2 Attachment(s)
In afara de putin tuning what's your opinion?
|
2 Attachment(s)
e :???: ce parere avetzi .. sper sa imi ziceti si partile bune .. nu doar pe cele rele 8)
|
2 Attachment(s)
opel agila..:)
|
2 Attachment(s)
bossule ....nu-i nush ce...greseli nu ai......
rawmetal......interesant Agila....wade-u ala la aripa spate e cam exagerat..... Bafta in continuare.... Si de la mine un Evo:oops: putin blurr......recunosc |
Quote:
carbonu ireal esapament stramb prag blurry ai cateva zone pixelate rau... bafta |
bossule dungiile alea nu par sa stea pe masina...si umbra aia la plasa......prea exagerezi frate....trebuia sa o faci mai mica....sa fie finut....ai facut o umbra...cam atat....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
VW Eos ............
|
Quote:
|
decat mult si prost ca altii ;) mai bine putin si de calitate....
ps: faine jantele,imi plac :) |
de acord cu u Vlad....dar...prea putin totusi....
|
Quote:
|
vlad_VSV : Ce poti gresi la o pereche de jante + coborat + 2 chestii care dureaza 1 minut ? C'mon .... Eu i-am zis ca daca vrea, il ajut cu donoare... dar vad ca o tine pe a lui .... bafta atunci ! Masina e frumoasa... dar nimic prea schimbat ! N-am nimic cu el, suntem chiar buni prieteni, dar totusi frate, e deja prea de tot ! Asta o accepti la inceput, dar acum ? DT ? .... No more words... poate ma trezesc si cu un ban.... fiecare cu ale lui ... bafta !
|
Quote:
|
daca si ady arenevoie de donoare eu ma impusc :lol:
iti zic eu ca se poate gresi si la asha ceva si maine chiar o sa iti arat ;) |
2 Attachment(s)
~~~~~~~~~~ Dacia 1300 L3uL ~~~~~~~~~~~~~ ... nu prea am fost atent la selectii ... scz :sad:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Seatul de la League... Leule, ai luat-o de la capat ? Ai coborat mult in calitate....
|
nu imi plac stopurile..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
2 Attachment(s)
:sad: precizez ca sunt rookie..si nici nam un programel mishto:( din pacate (din cauza ramilor)!!enjoy si astept pareri:)
|
meserie ideea... da ai multe greseli
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning