![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
poti sa le mai pui odata red fury ca nush dc nu le pot vizualiza
|
4 Attachment(s)
vreau si eu la jetta mea sa`mi modifice cineva "haionu" si sa`mi faca locul de nr patrat !
|
1 Attachment(s)
nu stiu ce are nici mie nu mi le deschide si s-au si separat in doua posturi...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
inca un mic ajutor pls...
sa adaugati jantele astea,pe masina mea din mai multe unghiuri daca se poate poate nu chiar din pozele astea dar modelul asta de artec jante sa fie multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2007737 |
1 Attachment(s)
daca va rog frumos imi faceti si mie plafonu alb si jantele buza alba si mijlocu auriu sau mijlocu auriu si buza alta culoare multumesc anticipat
|
Quote:
mersi mult |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2007954 Attachment 2007955 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare baieti ! am si eu o curiozitate cum v-a arata pisica cu "COADA" .
Vreau sa-mi faceti si mie un concept din ce e mai jos. In special eleron si dak vreti sa avansati cu proiectul ... un body-kit. Multumesc Foarte mul! Am nevoie de idei deoarece masina este in curs de pregatire :D ! Promit un Stiker pus pe masina cu user-ul sau cu ce doreste cel care imi v-a creea ceva Tare ! GEN : Gheorghe Design sau orice altcv! P.s Bara fata dak se poate sa ramana ... pusa o fustitza mica sub ea. |
5 Attachment(s)
faceti-mi si mie va rog masina in totalitate negru lucios (foto) , badboy look , geamuri fumurii iar jantele alb lucios! multumesc !
ps: alegeti una din pozele de mai jos! |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Am incercat eu ceva ,la body-kit nu ma bag pt ca nu ma pricep prea bn :) Attachment 2008136 |
2 Attachment(s)
seara buna,
o rugaminte : As vrea sa fac jantele roz, daca aveti putin timp sa incercati janta intreaga roz, sau buza polish si interiorul jantei(spitele) roz. multumesc, |
3 Attachment(s)
Va salut baieti
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un vt As vrea bara fata sa fie clean,sa fie eliminate manerele,folie pe geamuri,stalpul si ramele usilor sa fie negru mat,iar stopurile sa fie in totalitate rosii. Si niste jante daca se poate.....BBS RS. Sper ca nu am cerut prea multe. Va multumesc!!! A si o toba in genul celei din poza. |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2008681 Attachment 2008682 |
1 Attachment(s)
Quote:
Stiu ca nu a iesit bine |
Quote:
multumesc |
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2009388 Quote:
Attachment 2009389 Attachment 2009390 |
6 Attachment(s)
sal din nou baietii vreau si eu cateva poze modificate pt ca tre sa vopsesc masina si nu-s hotarat prima poza e culoarea pe care o vreau : manere bandouri si toata fibra la culoarea masini , grilele din bara fata - deflectorul spate (doar de la toba pana la carligul de remorcare , partea cu dintii )
- linia de la jumate din grila fata negre. ms frumos ;) |
Quote:
multumesc! Quote:
parerea mea este sa incerci sa pui niste jante similare cu acelea. numai bine! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sper ca postez unde trebuie.
https://forum.4tuning.ro/103-styling-...ml#post4332969 Daca poate cineva sa transpuna ideea mea as fi recunoscator. Culoarea masinii mele : visiniu. |
2 Attachment(s)
alonso01 poftim Daciu-tza` si scuze pentru jante nu prea am gasit ce doreai dar sper sa-ti placa si astea ;)
|
2 Attachment(s)
IulianE36 uite pisicutz` ta :D so stapanesti sanatos :X am facut si eu ceva sper sa iti placa:
1 vt 2 Gif |
Quote:
arata bine si cu jantele astea daca poti sa imi faci un eleron tip M daca vrei si daca poti |
1 Attachment(s)
Am incercat ceva... dar daca mai vrei ceva sa-mi zici :D
|
Quote:
da o sa iti zic daca mai vreau ceva |
2 Attachment(s)
Quote:
|
@zoca - multumesc, va fi buza polish si interior roz.
@tng - as vrea sa gasesc un set de jante ca cele roz postate de mine, la un pret decent si cu prinderea necesara |
nu ai pentru ce.. si mai astept:) alonzo
|
scz ca nu sunt la subiect da am o mare rugaminte vreau sa invat sa lucred in fotoshop sau programe de genu pt modificat poze "masini" ce mi-ati recomanda pentu inceput(cva mai usor de folosit) . "fac doar o paranteza nu vrea sa para oftopic "
|
4 Attachment(s)
Salut
Sper ca nu cer prea multe: 1)Masina sa fie mai alba cum am facut eu daca se poate in 2 feluri 2)o poza cu bad boy si una fara 3)jante Oz superturismo alb 4)last jos 2 poze cum as vrea numai ca sa fie mai alb Attachment 2013211 Attachment 2013212 Attachment 2013213 Attachment 2013214 |
1 Attachment(s)
Hmm mie asa me-a iesit
|
8 Attachment(s)
se poate sa imi puneti si mie jantele astea pe masina pentru ca urmeaza sa le vopsesc si nu sunt decis la ce culoare sa ma opresc!
|
8 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2017068 Attachment 2017069 Attachment 2017070 Attachment 2017071 Attachment 2017072 Attachment 2017073 Attachment 2017074 Attachment 2017075 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning