![]() |
|
Re: Caut melodie!
Quote:
|
Are cineva Akcent feat Alexa - Lacrimi ?
Ms anticipat! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru DUB:D!
|
Ce program sa folosesc sa transform din videoclip in mp3??? . Scuze dar nu am stiut unde sa postez
|
Quote:
|
nana - lonely
are cineva? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Bug Mafia - Cu Talpile Incinse ... sau cum se cheama noul single de pe Viata noastra volumul 2 ... o are cineva ?
|
Quote:
|
caut si eu o melodie......banuiesc ca este vorba de Dj. David & Dony sau Play & Win sau un grup asemanator...melodia este destul de noua (cel putin eu acum am auzit-o), am prins-o ieri pe la 6 pe Radio21...
daca aveti vreo sugestie, va sunt recunoscator...mersi p.s. nu este "Only" melodia e ceva gen: oooo aliande....tananana que sera....nu stiu nu stiu que sera... sa nu radeti, dar chiar vreau aceasta melodie si asta e tot ce-mi trece prin cap... |
Caut si eu melodia
shifters ft jo - mad about you Cine ma poate ajuta? Merci anticipat :-) |
1 Attachment(s)
poftim...
|
vreau si eu urmatoarele melodii daca le are cineva :
avril lavigne - complicated avril lavigne - sk8er boy claudia cream - just a little bit lasgo - out of my mind |
caut melodia de la minutul 5:38 , daca o stiti cumva ...
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/D0fkT_BEVeQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/D0fkT_BEVeQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
are cineva piesa?
|
2 Attachment(s)
pt norbi_bidi :arrow:
|
Dj Layla & Alissa - I don't wanna lose you
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
NARCOTIC SOUND FEAT CHRISTIAN - Hope :rolleyes2 INEZ - calr ryden -Walk away tonight Ms! |
@GL91ANB - nop, nu e asta...
|
gboy , vezi daca ii una dintre astea http://www.radio21.ro/site/muzica/cl...d/1/Hit40.html
|
acolo am cautat si eu prima data si nimic...ascult radio 21 in fiecare zi special pentru melodia asta...din pacate nu stiu mai multe despre ea..
|
Quote:
|
caut si eu o melodie , mai populara , am fost la o nunta si o cantau lautari ,
mi-au spus ca se numeste " eu plec mama la catana ( armata ) , si mai e una - Heiiiii , heiiii , muntilor de piatra , muntilor de piatra seaca ....mai ... lasati oile sa treaca maiiiiiii......, inaintea oilor , merge ciobanasul lor mai......... ....cand eram si eu cioban , lai la la la.... manam turma an de an ....lai la la la . dar vremea s-a schimbat , lai la lal la .................. sper sa ma puteti ajuta , ms |
1 Attachment(s)
|
Verso - Vreau
Si melodia din reclama asta https://www.youtube.com/watch?v=3UfFj...eature=related daca stie cineva cum se numeste |
mersi skoda_boy
|
Quote:
1. Un CD Enhanced ce va contine albumul "Viata Noastra Vol. 2" si clipul piesei "Cu Talpile Arse" va fi distribuit la toate centrele de difuzare a presei scrise impreuna cu editia din 11 august 2009 a ziarului Gazeta Sporturilor la pretul de 7 (sapte) ron. 2. Editia de lux a albumului, ce va contine "VIata noastra Vol. 2" si, ca bonus, "Viata Noastra Vol. 1" si un DVD cu toate clipurile trupei B.U.G. Mafia va fi disponibila pe site-ul www.catmusic.ro la pretul de 50 (cinci zeci) ron plus taxe de transport. Plata se va face in sistem ramburs pentru Romania (14 ron - TNT - livrare in 24 ore) si prin card pentru exteriorul Romaniei (taxele de transport vor varia in functie de locatia de livrare). ATENTIE!!! Albumul "Viata Noastra Vol. 2" nu va fi disponibil pentru cumparare in magazine. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Delerium vs. E.B.T.G. - Missing Silence daca o are cineva as fi recunoscator
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Esti cel mai tare frate !!!! asta e melodia, in sfarsit am gasit-o... mersi mult de tot pt. interes, ai o bere de la mine cand vrei tu...;) |
Quote:
|
Quote:
|
dami te rog mixul ca o scot eu de acolo
|
Nu merge, ca are vreo 200 mb Mixu , si vad ca e limita vreo 40 mb...:| si pe mess nu merge sa trimit :) poate ne ajuta cineva cu melodia originala :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning