Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

c0a 20-12-08 01:16

Re: Constanta - Accidente

l-a lovit din spate si l-a intors pe sensu celalalt ( pe logan )

CT-87-BGN 20-12-08 03:00

Despre accidentul de pe Tomis...la trecerea de pietoni de la jumatatea distantei dintre Spital si Liceul 4. Ambele masini veneau dinspre Dacia inspre Capitol, iar la trecerea de pietoni Loganul a franat, iar una bucata BMW seria 5 E39 nu a mai putut sa opreasca, l-a lovit cu stanga fata in dreapta spate pe Logan, intorcandu-l 180 de grade pe sensul opus. Pe o fata din Logan o durea genunchiul din cate am vazut, iar alte victime nu cred ca au fost. Loganu spatele praf, luneta, puntea spate poate doar putin miscata, etc..., iar BMW roata stanga fata rupta, si tot coltul stanga fata indoit bine, far, airbaguri fata ambele sarite...etc...
Pacat de BMW, era frumos...

YZF-PWR 20-12-08 08:57

Azi la 9 si jumatate pe la jumatatea distantei dintre dacia si trocadero accident destul de nasol un Jeep cu un VW Bora visiniu s-au sifonat rau Bora lovita in lateral rau de jeep , era plin de politie si criminalistica.

dreaq 20-12-08 15:49

Accident aseara...nu stiu zona .. un smecheras cu ATV fara carnet a fost lovit de o gagica pentru ca nu i-a acordat prioritate si s-a infipt cu capul in parbrizul prietenului meu . N-a patit mare lucru avand casca ,dar amicul meu era cam uimit de intamplare, sa vezi unul cum planeaza spre tine.. :)) .

semjke 20-12-08 18:33

Mai multe detalii despre coliziunea cu atv-ul ? culoare ? numar ? quad sau atv?

coseru_i 21-12-08 01:22

dar pe varianta intre baba novac si tomis stie cineva ce s-a intamplat?

Psycho 21-12-08 02:59

nu ... dar iti putem spune de cel de pe tomis de la spital dintre un 206 daca nu ma insel sau 307 ... nu am vazut exact ce era de la SV .. cu ct - 86 - bad .. cu o alfa romeo ... si cu un g4 .... destul de shifonat peugeotul ...

j.v.l 21-12-08 04:19

daca pleci suparat de la semafor ...

agentulsecret3 21-12-08 07:50

da ce s-a intamplat cu topicul acesta ..unde sunt pozele nimik?? vorbe ?

Urban_Racing 21-12-08 13:38

are cineva detalii despre accidentul de la tomis 3 de aseara ? dintre Mercedes E klass si dacia E klass?

semjke 21-12-08 14:44

Mercedes`ul l-am vazut de dimineata in intersectie, e destul de sifonat, le da batai de cap celor de la asigurare cu siguranta.

Urban_Racing 22-12-08 01:00

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1934499)
Mercedes`ul l-am vazut de dimineata in intersectie, e destul de sifonat, le da batai de cap celor de la asigurare cu siguranta.

Nu e sifonat deloc crede`ma .... nu ai vazut dacia :D toata partea dreapta praf ... si roata rupta nu oblica .... orizontala era

Sor3L 22-12-08 01:30

Constanta - Accidente

fratii mei si pozeee ? :-?

Psycho 22-12-08 19:22

aseara .. la sensul de la .... city mall de pe lapusneanu .. ati vazut si la stiri probabil un colt a rupt un copac ... imediat sa caut si stirea si o postez ;) ..

destul de urat accidentu

semjke 22-12-08 22:48

Am vazut si eu stirea despre accidentul din sens de la City, era un Mitsubishi Colt gri a rupt un pom din cate am inteles, si are o urma de copac in partea stanga, acul din bord s-a oprit la 120.. m-am uitat pe net dupa stire inca nu a aparut.

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning