![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
Quote:
|
fiecare cu ideile lui :D pana la urma urmei nu e masina niciunuia dintre noi si oricum am vazut foarte multe masini in 4 usi cu asa ceva
|
eu zic ca tu aici te crezi pe mirc. Pune mana si citeste Baltagul....nu o arde dubios pe 4tuning.
|
Quote:
|
parerea mea e ca proprietarul are multe idei pentru a face masina mai speciala decat este acum.....multa bafta tuturor!in special proprietarului;)
|
bogdy.ghetto- poate ai dreptate, stiu cine esti si ce ai facut, iar pentru asta te respect foarte mult. E suficient sa imi zici afirmatia de mai sus si eu promit ca nu voi mai posta deloc pe niciun topic gen "masina mea". Apropo! Baltagul l-am citit acum cativa ani, 4 jumate mai exact ;) si e destul de interesant. Il recomand tuturor ;)
AnDrEiCa- la ora asta nu stau sa imi storc creierii dar una care imi vine in cap este a unui baiat din Club Opel cu un Vectra Cosmin- imi pare rau daca te-am suparat pe tine cu ceva. Tot ce vreau sa iti zic e ca ai o bijuterie adevarata si Bafta in continuare! |
Cel mai frumos Logan ;) Felicitari
|
Felicitari inca odata ptr ce ai scos din masina asta, arata intr`un mare fel si este de invidiat :D multa multa munca si bani investiti, bineinteles. Bafta pe mai departe :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Succes in continuare cu ea . |
1 Attachment(s)
La capitolul usi doar suicide dors as vrea sa vad la Loganu asta, altceva nu are ce cauta pe masina asta..... e prea frumosa ca sa o strici cu lambo dors...
|
chiar sunt curios sa vad cum arata un logan cu suicide doors......poate ne trezim cu o surpriza.....:))
|
felicitari pentru premiu!!
masina merita din plin!!in realitate e de 100 de ori mai frumoasa si spectaculoasa. ps.s-a terminat cu bine problemuta de la plecare? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning