Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

prince_igoor 11-01-12 10:07

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

7 Attachment(s)
niste poze cu cv piese noi... si o poza cu masina calitate mai proasta ca eram cam departe si se intuneca. caseta si crucea sunt in masina si nu le-am mai adus sa le fac poze.dintre astea doau tobe care sa o aleg cea cu iesirea mai groasa sai ma subtire. astept pareri ca sa stiu ce sa iau (2 buc)o zi faina tuturor

pfrazvan2001 11-01-12 10:13

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4820081)
niste poze cu cv piese noi... si o poza cu masina calitate mai proasta ca eram cam departe si se intuneca. caseta si crucea sunt in masina si nu le-am mai adus sa le fac poze.dintre astea doau tobe care sa o aleg cea cu iesirea mai groasa sai ma subtire. astept pareri ca sa stiu ce sa iau (2 buc)o zi faina tuturor

ma intereseaza cat te.au dus bratele....??

prince_igoor 11-01-12 10:15

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4820090)
ma intereseaza cat te.au dus bratele....??

bratele au fost 240 ron bucata dar am gasit si cv la 190 buc dar mia zis prietenul ce mi lea vadut ca are magazin de piese auto ca astea sunt mai bune si mai rezistente asa ca le-am luat

daman 11-01-12 10:23

pune toba cu iesire subtire ;)

prince_igoor 11-01-12 10:28

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4820104)
pune toba cu iesire la subtire ;)

asa am zis si io ca aia cu iesire mai subtire ii mai finuta avand in vedere ca este o masina clasica.ms mult daman maia stept si alte pareri sa vad daca bate cu ce vreau eu. o zi buna sa ai

pfrazvan2001 11-01-12 10:36

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4820113)
asa am zis si io ca aia cu iesire mai subtire ii mai finuta avand in vedere ca este o masina clasica.ms mult daman maia stept si alte pareri sa vad daca bate cu ce vreau eu. o zi buna sa ai

pai vezi cum iti sta pe masina mai ales ca ai si eleron pe ea din cate am vazut in poza.....nu ai vrea sa stai cu niste ''tigari'' de tobe la cu.u masinii ....

prince_igoor 11-01-12 10:39

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4820124)
pai vezi cum iti sta pe masina mai ales ca ai si eleron pe ea din cate am vazut in poza.....nu ai vrea sa stai cu niste ''tigari'' de tobe la cu.u masinii ....

eleronul va venii jos , presupun ca sice acu iesiera mai subtire nu e tocmai subtire,ca cele de pe o masina normala.

pfrazvan2001 11-01-12 10:41

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4820127)
eleronul va venii jos , presupun ca sice acu iesiera mai subtire nu e tocmai subtire,ca cele de pe o masina normala.

mah daca ar fi sa o luam asa pui ce iti place tie...;)eu unu asa as face...le.as comparara pe aman2 pe masina ....asa puse langa si vad care imi palce ;)nu mai zic nimic de ele....

prince_igoor 11-01-12 10:52

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4820132)
mah daca ar fi sa o luam asa pui ce iti place tie...;)eu unu asa as face...le.as comparara pe aman2 pe masina ....asa puse langa si vad care imi palce ;)nu mai zic nimic de ele....

ms oricum de sfat chestia este ca le iau noi si clar ca o sa le pun pe masina sa vad care da mai bine si am sa fac cv poza. acum eu am intrebat asa informativ si vreau sa stiu doar cv pareri .stima tuturor

bilae21 11-01-12 12:53

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4820081)

ce pret au tobele???

prince_igoor 11-01-12 14:34

1 Attachment(s)
salut boss, o bucata este cam 170-200 ron noua.
si inco o poza cu rechinasu facuta de 5 min din geam:P

pfrazvan2001 11-01-12 15:30

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4820542)
salut boss, o bucata este cam 170-200 ron noua.
si inco o poza cu rechinasu facuta de 5 min din geam:P

frumos frumos haratoss...:P

prince_igoor 11-01-12 15:34

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4820667)
frumos frumos haratoss...:P

ms muult razvane inca mai este de lucru dar sa treaca odata iarna asta si sa dea un pic caldura ca sa ma apuc de treaba k
pana atunci mai cumpar una alta la ea si la primavara incep montatul. vam salutat

pfrazvan2001 11-01-12 16:55

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4820677)
ms muult razvane inca mai este de lucru dar sa treaca odata iarna asta si sa dea un pic caldura ca sa ma apuc de treaba k
pana atunci mai cumpar una alta la ea si la primavara incep montatul. vam salutat

asa e asa e...i.am luat si eu la al meu rechinas un kit de rep de carb sa il fac weekend asta sa vedem ce branza am facut....si sa dau cutia de 4 jos si sa o pun pe aia de 5 ...cardan cred ca iau de pisica si il adaptez....nu stiu ink astept un raspuns...

prince_igoor 11-01-12 17:06

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4820853)
asa e asa e...i.am luat si eu la al meu rechinas un kit de rep de carb sa il fac weekend asta sa vedem ce branza am facut....si sa dau cutia de 4 jos si sa o pun pe aia de 5 ...cardan cred ca iau de pisica si il adaptez....nu stiu ink astept un raspuns...

mno buna treab ce sa zic spor eu la treaba asta nu ma mai incurc ca, cutia mea este in 5 ;).am eu doua carburatoare solex, si merg amandoua .eu le-am dat jos din 2 unu sigur se poate fac e, la unu stiu ca ii rupta garnitura aia.

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2026 4Tuning