Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

RA_2fast4u 15-09-07 16:45

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by LoOn (Post 1100069)
Si Ford Mondeo e masina? =)) In afara de motorul de 2.5 care e si pe ST toate se pot ascunde. Bordul parca e facut din plastic de la chinezi. Daca ai dat 36 de mii pe asa ceva si pe deasupra esti si implicat in tuning imi imaginez cam cat poti...

amigo.. amigo.. chill.. nu stiu de unde esti tu atat de revoltat.. dar du-te'ncet..

a si just as a information.. noul ford mondeo este foarte bine recunoscut pe plan international ;) so chill .. doar pentru ca fiu ala arunca cu bulshit in stanga si in dreapta nu trebe sa te arunci asa

tekno 15-09-07 16:56

m-am trezit de mult da'... nu merita sa-mi obosesc neuronii...

aldoadabass_wrs 17-09-07 11:31

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 1101465)
in noaptea asta is beat da' dimineatza o sa va zic la fiecare... care sunteti 2 lei sa suge-ti p*la si o sa si argumentez de ce...

tare replica is pe jos jur....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D.. ..una mai tare nu putea fii..cat despre strase....da...aprob pe danutz!!....2manny dork's out there..

aldoadabass_wrs 17-09-07 11:39

Quote:

Originally Posted by LoOn (Post 1100069)
Si Ford Mondeo e masina? =)) In afara de motorul de 2.5 care e si pe ST toate se pot ascunde. Bordul parca e facut din plastic de la chinezi. Daca ai dat 36 de mii pe asa ceva si pe deasupra esti si implicat in tuning imi imaginez cam cat poti...

da ce shi peugeot-ul ii masina.....??? pe mine nu ma convins inafara faptului ca i scumpa....in rest...:chillpill:chillpill
:arrow:..masina e chiar shi trabantul/daci/lada....toate-s masini...orice maina poate fii tunata...modificata,apreciata....shi celalalte complimente...stii sant zeci d masini care ti-ar fura premiul la un shou....chiar shi dacii....!!! shi alte masini care sant mai vechi decat buletinu lu' bunicu........and so....chill...mai spunea cineva mai sus ca gusturile nu se discuta....fiecar investeste in ce crede el de cuviinta shi asta i un lucru d apreciat,in felul lui incearca sa iese in evidenta(exclus kitchul).....:!::?::?::!::!::?::!:

aldoadabass_wrs 17-09-07 11:41

Re: Kitch Tuning ...de peste tot

Quote:

Originally Posted by Bogdan' (Post 1101032)
taci ma ca cica provoaca hgt

mai de graba isi provoaca hormonii...:D:D:D

CicioNE 17-09-07 17:39

doamne ce va mai consumati....hoooooooo

ALEX_Agressor 18-09-07 11:26

Re: Ocazie!!!Vand Opel vectra B si Alfa Romeo 164 tdi!!!ieftin

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1105676)
mai de graba m-asi plimba cu alfa prin oras.. de cat cu vectra aia kitchoasa..

Bafta la vanzare ...

hai cu 32.000 euro si te plimbi in ceva frumos(nou)

Fixius 18-09-07 11:56

tu ai impresia.. ca eu dau atata bani sau investesc atatea bani deampulea.???

daca alimentezi si in ford.. de unde alimentezi ptr vectra.. acolo unde's facuite pozele.. nu iti trebe.. jumatate de an.. si adio motor.. adio ford de 36.000€

PS ce numesti tu masina eftina ?? vectra b din 97 la 6000€ ???

aldoadabass_wrs 18-09-07 14:37

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 1105078)
doamne ce va mai consumati....hoooooooo

cine...k io nu...ii de ras cu pofta man...dak iei viata prea in serios...hummm....te duci!!!:-P:-P

Calin_UKU 18-09-07 16:12

Ma puteti lamuri si pe mine cu o chestie: Mi-am pus un spoiler pe masina si era sa raman fara certificat deorece politistu a zis ca nu ii cel de serie si nu ii omologat
spoilerul pe care l-am pus este pt masina mea (dacia supernova)

CJ-86-UHE 18-09-07 18:14

lasa-ne ma cu fordul tau de 36.000 euro..asta nu merita 36.000 si de e atata....

CJ-01-WOB 18-09-07 22:03

tek am Cobra la vanzare de vreo 3 sapt da cred ca transportu te nenoroceste :omfg: :omfg:

NightRider 18-09-07 22:27

oameni buni, il stiti careva pe un tip cu nr de inmatriculare cj xx YOU , are Clk argintiu, tipu i foarte impresar, multe aere, etc. Il stiti careva? o sa va povestesc si de ce, mai incolo. Multumesc anticipat pt orice informatie. :)

toate cele bune. NightRider

CJ-86-UHE 18-09-07 23:29

ala cu modelul nou??

tekno 18-09-07 23:36

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1107507)
tek am Cobra la vanzare de vreo 3 sapt da cred ca transportu te nenoroceste :omfg: :omfg:

is ferm convins, da' totusi, de curios, la ce bani le dai?

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning