![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
:rolleyes2 .....VW...
|
venom.geamul lateral este mult prea negru,plasa e ireala nu prea are umbre si mi se pare ca si spoilerul este putin descentrat.
in rest culoarea nu este pe gustul meu dar jantele imi plac |
2 Attachment(s)
comentarii va rog si rog sa scoateti in evidenta si lucruri bune ( daca exista:???: )
|
Quote:
culoare ireala, umbrele alea la plase parca da sa zboare si reflexia de jos e prea densa |
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
|
man da nu te inteleg in fiecare zi postezi cate o masina...pe topic mai pui cate o lucrare sa vezi dak ti-ai imbunatatit stilul de lucru..pentru asta e facut..dar vad ca voi puneti masini asa ca sa va aflati in treaba si sa vada lumea ca sunteti virtuali tuneri
|
parerea mea e ca pui o masina pe topic pentru a afla greselile si a le CORECTA ulterior.vad k toti pun masini pe topic,sunt niste oameni care se chinuie sa le zica de greseli , dar degeaba . la urmatoarea masina aceleasi greseli . in loc sa faceti 10 masini pe zi incercati sa faceti una si sa o corectati pana iese fara greseala . ATENTIE : doar asa veti PROGRESA
ontopic:culoare ireala si prea inchisa pentru a-ti da seama de greseli .janta spate pusa stramb |
Quote:
nu conteaza kt m-am chinuit si nu vreau demonstrez nimanui k sunt virtual tuner.. nu's nici p aproape ... app cine ti-a zis tie k vreau sa-imi imbunatatzesc stilul ..asta e stilu meu cu multe greseli nu toata lumea e perfecta ;) poate fac virtual tuning din placere nu k altii ;) |
Quote:
|
Quote:
knd n-am ce face mai fac un chop :P il postez p site....:D |
2 Attachment(s)
solnita:???:
:arrow: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mari => Bravo mai ! Ai devenit mult mai bun decat acum cateva sapt ... o evolutie super tare ! BRAVO !
Eu va arat un Focus... home made :lol:. Pls comment :wink:. |
2 Attachment(s)
stiuu ca sunt linii strambe,mam distrat q un cartoon :drunk: si arata bestial zik eo eos q unique asta ..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
|
Quote:
masina ar fi trebuit sa iasa klumea ..dak nu puneam jentile un pic km blury si dak lasam de la bun inceput interiorul stock :D m-am chinuit degeaba .. bafta |
2 Attachment(s)
alta masina mai veche
|
Va multumesc pentru comentarii :cry:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
porsche 356 speedster ;)
|
2 Attachment(s)
nimic interesant...doar i-am schimbat aspectul....jante sa se potriveasca bine nu am gasit...pragu cam aiurea....oricum nu am mai deschis photoshopu de mult si m-am gandit sa il mai sterg de praf si panze de paienjeni...
|
2 Attachment(s)
:Dde mult nu am mai postat aici ...un opel astra...comentati si mie:rolleyes2
urmeaza un lambo ...vip style:) |
urat cu TFT`ul ala acolo sar putea sa il spargi...tare cu o janta de unde fel si una de un fel...ai avut pana?
|
defapt ala nu e tft :).....era nr de inmatriculare dar lam sters ca erea urat....si jantele asa era modelul original:D
|
Quote:
Nu inteleg nimic din spoilerul fata ! Pragul e frumos ! Cum s-a mai spus, acel numar de inmatriculare e urat ( nu e destul de corect aranjat ! ) |
si ce anume nu intelegi?.:???:..el e destul de clar.
|
Quote:
imi place rau :twisted: |
2 Attachment(s)
Un 206 brush :rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
@Yack => Dap frate ! Super tare schimbarea ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
o skoda mai veche . asa mai simpla cum imi place mie :D:-P
Yack - frumoasa batranika ;).. simpla si de efect . frost- deasemena , chiar imi place . ;) |
2 Attachment(s)
un bmw simplu ...nam mai postat de mult si nici nu am mai lucar modificat de mult mio fost dor :) si am facut un bmw numa ca nu am avut ce sa pun pe el ca nu mai am poze pe calc ca am fosrmatat calcu :(
|
mari4speed => Masina e frumoasa ! Inteleg dorinta ta de a ramane in zona realului dar poti incerca si altceva in afara de plasa si jante ( jante care dau excelent pe masina ! ). De ce ai desaturat poza ? Un tip a postat acum cateva pagini o metoda ( CEA MAI BUNA de altfel... ), daca-ti iese amsian cu tente de alte culori foloseste HUE/SATURATION.
SatanaVeX => Masina ( personal ), nu-mi place... Iar greseli ar fi cateva ! DE ex ai selectii strambe in zona triplelor. Spoilerul spate este destul de blurry ( l-ai marit prea mult fara sa te gandesti la consecintele ( in afara de cele vizuale ). Bafta tuturor ! |
2 Attachment(s)
update :shock:
cateva modificari :D |
2 Attachment(s)
mai postez si eu cate una
|
2 Attachment(s)
un bmw :) defapt numa fata mai tarziu o sa vina si lateralu :P.si imediat vine si BOSS cu varianta lui de BMW :)) am facut Virtual tuning pe mess cu boss-u:P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning