![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Ce oameni sunteti ma, cand va zic in week-end-uri nu mergeti, mergeti lunea :|
|
Ei sunt de alta religie,n-au nici griji,etc. :lol:
|
eu am venit de la lucru acum maxim o ora, sunt rupt de oboseala, nu am chef numa' sa beau ceva si sa ma uit la televizor (ca pensionarii). Chiar nu am chef dupa o zi nasoala ca dreacu de munca (in care am condus ~600 km) sa mai conduc iar pana la munte.
Distractie placuta, baieti, sa nu uitati sa puneti poze / filme! Nu uitati, if you don't tape it, you didn't make it!! (asa se zice) |
Quote:
faci un contract de vanzare-cumparare cu cineva si o scoti de la financiar si asigurarea o platesti ca-ti trebuie |
Quote:
Daca e sa nu avem zapada poate o ardem sambata pe la munte:twisted::twisted: P.S Mihai sa nu uiti de treaba ai cu "pozatu":))):lol: |
Quote:
si a 2-a ...nu cred k era obligatoriu sa conduci tu pana la munte....asta decat dak vroiai ... stai linistit k au fost destui aseara care pe timp de zi lucram ..noaptea ne dam cu bannerul` si dimineata ne trezim frumos la 6 sa mergem la munca... asta e viatza...trebuie s`o traim nu s`o dormim:) |
Bun, inteleg, nu va acuz! Ati facut filme / poze? :>
P.S.: Georgica, sa vezi destrabalarea dreacu ce am facut cu duba in seara asta :)) |
Quote:
Mai exact ce "destrabalare" ai facut (are mai multe intelesuri la tine:lol::lol::lol:) P.S Ramane valabila treaba de sambata?! |
Esti palalila, trebuie sa iti zic de 36 de ori ca e valabil ca sa ma crezi? Sau ma intrebi la fiecare 5 minute ca sa fii sigur ca nu m-am razgandit.
Cu destrabalarea... Pai duba are tractiune spate si afara a dat zapada. Fa tu calculele :)) Destrabalare d-aia cum stim noi nu merge decat cu tine si cu flacaul ala (dreacu mai stie cum il cheama) :)) |
Quote:
|
Poate nu iti arde tie... Altora le arde.
|
vineri 24-12-2010.protest la bucuresti contra majorarea taxelor auto si a pretului carburantilor.
am fost si pe 13 dec 2008 la miting...si voi fi si acum....cine are chef sa faca ceva pt tara asta....pt el..... e rugat sa fie prezent. hai sa ne organizam si noi! |
cine nu vine... sa vina hai cu totii
|
eu ma lipesc de "coloana" daca se formeaza din Potigrafu,daca nu se face coloana ne vedem in piata victoriei...
|
sarbatori fericite tuturor ....si sa dea d`zeu sa va aduca mosu dupa sufletul vostru ..... roti .. bujii .. motoare :D:) .. la multi ani si numai bine !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning