![]() |
|
Re: Diverse discutii
Pt. cine il cunoaste....o discutie pe mess....:lol: :lol: :lol:
Alex AML: aseara mam intalnit cu trasca ala cu loganu rosu dizel din buc si eram cu masina plina de gagici si el doar cu un prieten si mam dat iara si tot lam facut ! Alex AML: si cu masina plina fac logan si alte masini STRAINE dalea ca ale tale ! dragos 2900: sa moara mata ca erai cu masina plina de gacici? Alex AML: bai frate tu nu stii ce este aici, e paradisu pizdelor ! dragos 2900: Alex AML: vrei sa vezi poze cu ce pizde mai *** eu pe aici ? dragos 2900: dragos 2900: deci opreste-te ca nu mai pot de ras |
nu kred k exista lol mai mare k asta:))...no comment...ma abtzin...poate asha o fi`....stam noi la polah lui sa vedem ce f***?...:)
|
get'a fuck out'a here! putrezesc de atata ras, sa mor eu!
|
asta trebuia sa fie pus la bancuri :lol:
|
sau la poantele secolului!
|
Quote:
|
mai babilor nu mai vorbiti in lipsa. :)
|
pana la urma ce s-a discutat aseara? ca am venit dar nu am putut sta pana peste 9:15.
|
tng-ule am incercat sa dau de tine aseara pe mess si nu mi-ai raspuns. ce s-a intamplat?
|
este vorba de o cotizatie pt inchirierea spatiului ptr data de 25 nov .. trb platita suprafata pe care noi vom sta, caci e legal .. nah
ii rog pe toti cei care nu au vb cu mine... intrati pe mess sa luam legatura,e o treaba serioasa, si trb tratata ca atare ca sa iasa bine.va rog frumos. id`u meu e :drik_father multumesc |
TNG-ica, ai sprijinul meu!
Am stat si m-am gandit, dar trebuie facuta treaba asta si sper sa iasa bine ;) |
AML este Minciunel Inshelaceanu! :lol:
|
merci frumos donu.
am vb aseara pe mess cu mai multi si toti au fost de acord si au sustinut ideea. ar fi si pacat sa ne dam inapoi ... show must go on ! ;) PS: urmatiti in paralel si sectiunea NSL |
dar ce se intampla pe 25?
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning