![]() |
|
Re: Live for Speed
1 Attachment(s)
Quote:
Salut daca vrei sa sti cati membri sunt in Arges Team Racing care sunt cei mai buni timpi scosi pe circuite,cat carburant au consumat si cate ture au dat pe acel circuit,trebuie sa faci prin urmatori pasi: 1.Intri pe acest link www.lfsworld.net 2.Iti pui numele si parola pe care ai facut contul pe lfs.net 3.Dai clic pe iconita cu numele asta : LFS Racers database 4.Selectezi LFS Teams search 5.Dupa care dai in jos de bara si cauti Arges Team Racing 6.Aici vezi toti membri echipei tale Attachment 1264457 |
5 Attachment(s)
Sa mai pun si eu niste poze pe aici :P
Si filmul de la ultima sesiune a echipei mele ....https://www.youtube.com/watch?v=Xjbtg6Uc57Q |
1 Attachment(s)
Avem gogosi, avem gogosi, avem gogosi, cine mai pofteste :lol:
De plictiseala cu 4x4 , toate gumele bubuite, cerce cat cuprinde. |
+ o problema, orice masina as adauga nu-mi apar jantele si unele masini adaugate au motoare mai mari si turbo dar eu raman cu 4 in linie al masinii din joc, help me :D
|
Va asteptam pe serverul LFS Romania DEMO pt SaturdayRace.
Parola este firstrace |
Va asteptam pe serverul LFS Romania DEMO pt SaturdayRace.
Parola este dirtrace Cursa se tine pe bl2 adica rallyx.La 18:30 incepe qualul iar la ora 19 incepe cursa.Pt a putea participa trebe un timp de maxim 1:15 pe tur.Cine e peste nu va avea voie sa participe. |
Sal..am si eu o rugaminte la voi......Cine joca Lfs cu joystic sau gamepad de ps2???? nu de alta dar joc eu cu unu si sunt drifter si am probleme cu configurarea din optios -> controls... Ce m-ar interesa ar fi valorie urmatoarelor optiuni:
Wheel turn - Wheel turn compresion - Force strength - Button control rate - Trh / brk centre reduction - si de la options -> misc Analog steer smooth - |
va asteptam pe server
|
La SaturdayRace se pot castiga admine pe serverul LFS Romania DEMO, aveti mai multe detalii aici.
|
Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu varianta full la z28 ? PM me
|
Am rezolvat
Am luat z15 cu tweak Intrebarea mea ar fi .. la un xrt cum pot face masina sa treaca de 240 .. Pot sa am 200hp sau 1000 masina nu trece de 240 .... Stie cineva ? |
Trebuie sa schimbi rapoartele cutiei de viteze :lol:
|
Help :)
Nu stiu cum jucati voi ..sau cum faceti drift..ca eu iau destul de greu de volan...iar dupa ce aluneca putin (o tentativa de drift) se invare la 360 grade... So..cum fac sa iau mai usor de volan...si sa revina mai repede la pozitia initiala ? |
Depinde de volan :lol:
Poti cauta si pe youtube: LFS drift tutorial |
cmdbass incercata cu mouse'u
De aproape 1 an joc cu mouse'u si sa zic asa pot face si drift Aici un film cu mn jucand cu mouse'u LFS - XRT 3.5 V6 Turbo https://www.youtube.com/watch?v=1PuhcEqhj0U |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning