![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
Tu chiar crezi asa in sinea ta, ca daca te apuci de drift, nu exista posibilitatea sa o pierzi si sa o lovesti niciodata?! E ca si cand ai zice ca ai invatat sa faci cascadorii pe motocicleta si nu ai cazut niciodata. Se intampla accidente unor piloti renumiti, adevarate legende, si tu zici ca domne .... depinde de sofer?! Eroarea umana exista, si daca nu exista ea, exista fierul, care e fier, si "crapa".Si daca nu, oricum exista conditii diferite de aderenta, sau meteo, sau ceva.... ceva exista. E doar o chestiune de timp pana se intampla. Dado, care a ajuns sa se dea in state in campionat, si-a facut masina dauna totala pe toate partile.De ce? Din cauza cauciucurilor.Care ce crezi?! Erau NOI! Nu cum ne dam noi cu sh-uri! Santos nu face drift pe banii vostrii, si nici nu invata din experienta in spatele tastaturii.Asa ca mai bine ati incepe si ati da sfaturi obiective, si nu subiective. |
Quote:
|
Quote:
|
pura curiozitate,vinde cineva kitu de la seidl daca nu ma insel ?
cum are kylu pe masina? si daca da,pe la ce bani ? |
3 Attachment(s)
jante pe 18.. coafeaza la tine mei?
poznele sunt ca sa iti faci o idee cum dau pe urs. |
Eu zic sa iti iei de tabla ca se indreapta usor la ciocan...bafta:))
|
Modelul ăsta nu l-am mai văzut pe e30 dar primu set sunt mai tari ca design,aduc unpic BBS sau aşa mi se pare mie spune'mi dacă mă înşel!Oricum janţoaiele sunt tari şi primu şi al doilea model !Succese maxime :lol:haşun:-P
|
primu set CLAR
|
cred ca e destul de greu sa pui jante pe 18 pe urs si sa nu o faci tractor.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:shock::arrow:
|
Quote:
|
asta seara am primit telefonul mult asteptat :)
suportii motor venisera de mult, ne mai trebuiau niste inaltatoare,distantiere or whatever..... :) au venit si alea si totul e in regula, a venit si diferentialul 3.15 :) maine le duc la garaj :X de abia astept :D |
clar..o sa dormi diseara...
|
o sa doarma in garaj :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning