![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
sa stapanesti sanatos noua achizitie:))
|
ms...te tin io minte..gasit`mi si mie un opel astra f neinmatriculat...:D:Xas fi recunoscator..pana in 1400 euro sa aibe trapa
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am si eu o mare nedumerire cu taxa asta de Poluare (Mediu). Ce inseamna cota de reducere ca nu inteleg( Cota de reducere 61% in cazul meu). Inseamna ca din 2092 de euro am reducere 61% sau ca dintr-o anumita suma am 61% reducere si mai am de platit 2092 de euro ?:sad:
|
aia e taxa deja redusa. Iti scrie acolo nivelul in functie de cmc si sunt vreo 2.5 euro pe cmc... adik 2.5x2792. apoi vin 6 euro x 266. Reducerea se ofera in functie de varsta si de prezenta filtrului de particule, si dupa ce scazi 61% din ce ai adunat mai devreme iti da 2092
|
Quote:
|
daca stiti pe cineva care ar fi interesat de o instalatie de NOS nou noutza,600 euro pls contact me:)
|
baietzi... am si eu o rugaminte la voi
imi spuneti si mie cam in jurul a ce suma se invarte o evacuare (decat finala) .... fie sport / normala .... pt Passat B4 TDI ( al meu ) |
~ 4 mil
|
ms ...
nu vreau neaparat sport ( ca nu are ce sa se auda sportiv la 1.9 tdi ) ... dar ma gandesc ca alea sport sunt universale si se adapteaza mai usor la ce imi tre mie .. decat sa stau sa caut special pt modelul meu .. |
nu neaparat, difera diametrul la intrare...
|
100 de euro
|
mi`am luat eu finala de la PowerFull, 2.2 mil din inox cu silencer. trebuie sa`mi vina, sper sa se potriveasca la diametru
|
era aici pe forum la sectiunea Audi un quote cu lista codurilor care reprezinta optionalele masinii
exemple de coduri: EOA, OGE, 4UE, 6XD etc nu mai gasesc post'ul , mi se pare ca Alexik l'a pus , pls help! EDIT: sau poate ma insel si era lista cu erori... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning