Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

cristy_dacia 15-06-12 22:24

Re: Masina Mea Virtuala V2

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5067367)
Se vand jantele de pe Pisica urgent!..300E usor negociabil!

Attachment 2467979

@cristy_dacia-500E echipate!
@killer23-Are ceva ceva probleme..dar le rezolvi tu..Bafta!
@Tis-ul-Jantele o sa vine schimbate si pe e46..dar cam greu cu 3 masini..mai intai ..sa rezolv probleme cu e30..apoi incet incet le i-au pe rand pe toate 3..apropo..frumoasa achizitie..
@Tis-ul-Foarte frumoase jantele!
@ebone-Baga mare mosule!
@cretu_bs-Nu inteleg nimic din poze!
@dms28-Pisicuta a fist data in schimbu broastei:))...si mersi..
@ionutzGtt-In nici un caz nu o poti face..e dauna totala..!
@kitz`-Arata bine..

Tinele pana maine seara si iti voi da eu adresa maine seara ca sa le trimiti.
A si app ai o poza cu ele??

R.Equinox 15-06-12 22:33

[QUOTE=tabokubmw;5067369]
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5067367)
Se vand jantele de pe Pisica urgent!..300E usor negociabil!

Attachment 2467979

Vandute Jantele.....

Gata sefu..Ce repede am scapat de ele:))

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5067393)
Tinele pana maine seara si iti voi da eu adresa maine seara ca sa le trimiti.
A si app ai o poza cu ele??

Maine o sa fac 1-2..acum nu ma mai duc la garaj..

Ruffy RUF 15-06-12 23:29

5 Attachment(s)
Am primit 3700 de euro de la asigurari pentru Honda:D, masina o sa o tin si poate odata ma voi apuca de ea:D

Daca tot am primit bani am mai cumparat una alta pentru Sierra
O grila fata noua, jante Cosworth (replici) pe18".
Maine pleaca si interiorul la retapitat, am gasit si centuri rosii, ceva elemente de la interior vor fi vopsite si mai vedem....

Cateva cadre si cu E34 care nu mai are de circa 2 saptamani 2.5tds-ul:D cum ii sta lui mai bine acolo sub capota zace un V8 de 4.4 286 cai putere:D

Fifi a fost vandut la un pret fabulos, prietena mea nu s-a suparat si a zis sa-i iau alta masina mai noua... pretul cu , care a plecat Fiatul a fost 4300 euro!!! si momentan este pe drum spre Italia tara lui mama:)

sYdanyel 15-06-12 23:54

2 Attachment(s)
Ruffy imi place ce faci :D
A venit si packetul azi dimineata !!! :X
P.S. : Poza cu dyno :D

NtzDra 16-06-12 07:47

3 Attachment(s)
vand masina nu mai am bani sa duc proiectul pana la capat raman tot cu coaja mea de golf 3 , bmw se da la 1500 e fara motor mai trebuie vopsit, geamuri ,bari ,praguri, interior , faruri , stopuri, akm depinde ce vrea viitoru proprietar sa faca cu ea ...

pun si arhiva o puteti pune in joc da faceti un joc nou sa nu ma injurati dupa :D numai sa aveti ce am si eu in joc :D

cristy_dacia 16-06-12 09:09

7 Attachment(s)
Azi dela 6 pana acu am tot lucrat la masina
Insfarsit am reusit sa dam motoru jos dupa ceva chin cu instalatia electrica si alte suruburi care ne-au dat batai de cap si acu la 10 jumate ma duc dupa noul motor de vr6 2.8 Tis-ul care a costat 500 euro, tot la 10 jumate ma duc si dupa grila pe care mi-a trimiso Tornado_90 pe gratis (on om de foarte mare ajutor si de nota 10 ca si Tis-ul)
A si era sa uit ca azi la ora 8:15 mi-a ajuns si golfuletul dela Cristi.megane care m-a costat 3500 euro.
R.Equinox sa nu uiti sa imi pui azi poze cu jantele si sa mile trimiti:D

Poze cu golful 2 in lucru si cu golf-3 ul care momentan va fi stock pana la terminarea proiectului al golf 2-ului

cretu_bs 16-06-12 09:23

Va salut din spital:)!Ieri pe la 00:00 veneam de la un tovaras cu VWu' si cand sa fac stanga pe o straduta in linie dreapta asfaltata cum trebuie il vad pe un inconstient de 19 ani gonind spre mine.Degeaba avea un E36 ca a intrat in mine din plin nici nu so sfiit sa puna frana pnm.Mo luat din plin!Botu e praf si pulbere macar motorul este intreg de jantele fata nici nu mai vorbesc...

cristy_dacia 16-06-12 09:49

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5067652)
Va salut din spital:)!Ieri pe la 00:00 veneam de la un tovaras cu VWu' si cand sa fac stanga pe o straduta in linie dreapta asfaltata cum trebuie il vad pe un inconstient de 19 ani gonind spre mine.Degeaba avea un E36 ca a intrat in mine din plin nici nu so sfiit sa puna frana pnm.Mo luat din plin!Botu e praf si pulbere macar motorul este intreg de jantele fata nici nu mai vorbesc...

Pff naspa imi pare rau pt cele intamplate.
Numai ce mi-a venit si mie motorul vr6 de va fi pus pe golf 2 si cu grila si acuma intram iara la lucru.
Sper ca pana deseara sa fie montat pe masina

kitz` 16-06-12 09:57

1 Attachment(s)
montat evacuarea toata noaptea cu 3 prieteni si venit barile de gti si capota de jetta...urmeaza un eleron

PS:sper ca pana diseara sa montez capota si ce mai pot

ionutzGtt 16-06-12 10:28

Quote:

Originally Posted by NtzDra (Post 5067589)
vand masina nu mai am bani sa duc proiectul pana la capat raman tot cu coaja mea de golf 3 , bmw se da la 1500 e fara motor mai trebuie vopsit, geamuri ,bari ,praguri, interior , faruri , stopuri, akm depinde ce vrea viitoru proprietar sa faca cu ea ...

pun si arhiva o puteti pune in joc da faceti un joc nou sa nu ma injurati dupa :D numai sa aveti ce am si eu in joc :D

O cumpar eu ca nu mai am masina de zi cu zi EDIT: am primit o oferta mai buna scz daca te-am incurcat cu ceva

cristy_dacia 16-06-12 11:00

Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 5067714)
O cumpar eu ca nu mai am masina de zi cu zi EDIT: am primit o oferta mai buna scz daca te-am incurcat cu ceva

ce ai mai rezolvat cu dacia???
te-ai apucat de ea?

Rid3r*RaCe 16-06-12 11:42

3 Attachment(s)
Nu prea am mai avut activitate pe forum si imi cer scuze...Dar in timpul asta cat nu am fost pe forum am lucrat la masina mea de Zi cu Zi !!!
I-`am schimbat :
-Motorul (178 HP)
-Jante OZ Racing Superlegerra 16x10 + Gume de 16x10
-Eleron Carbon
Pret Total:1600 E
Pusesem Niste autocolant Negru pe :
Portbagaj + Plafon + Capota da din cauza ca masina a stat in soare a inceput sa se decojeasca :( si l`am dat jos .
Preview

cristy_dacia 16-06-12 11:47

Quote:

Originally Posted by Rid3r*RaCe (Post 5067837)
Nu prea am mai avut activitate pe forum si imi cer scuze...Dar in timpul asta cat nu am fost pe forum am lucrat la masina mea de Zi cu Zi !!!
I-`am schimbat :
-Motorul (178 HP)
-Jante OZ Racing Superlegerra 16x10 + Gume de 16x10
-Eleron Carbon
Pret Total:1600 E
Pusesem Niste autocolant Negru pe :
Portbagaj + Plafon + Capota da din cauza ca masina a stat in soare a inceput sa se decojeasca :( si l`am dat jos .
Preview

Sincer da jos cat mai repede eleronul acela...
In rest e bine dar eleronu ala e ca naiba pus pe loganul acela.

kitz` 16-06-12 11:51

1 Attachment(s)
am primit un mail cu fisa dyno din ungaria de la evo 6

Cristi.megane 16-06-12 12:06

5 Attachment(s)
A venit e36ele de la colantat,si am montat si rollcage'ul :peace:
Insa ,s-a intamplat si ceva trist.i-am imprumutat GMC'ul pentru cateva zile sa-si faca treaba cu el,cand la o intersectie a intrat unul cu un bmw in el,pe rosu.. masina mea s-a dat de cateva ori peste cap,iar prietenul meu este bine nu are nimic,masina este destul de stramba nu stiu daca trebuie sa ma apuc iar de ea,sau sa o vand la fier vechi:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 01:58.

- Copyright 2026 4Tuning