![]() |
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Daca e treaba serioasa in week-end, ar fi ceva, poate apuc sa vin si eu sa va cunosc :wave:ca am ratat pana acum intalnirile voastre
stabiliti voi unde si cand, oricum voi (din Hunedoara) sunteti mai multi, deci dam noi o fuga pana la voi.... (de data asta), :peace:.... serios, daca ne strangem pe week-end numai sa fie si vreme cat de cat buna...o zi splendida va doresc la toti:dance::joy: |
ar fi fain weekendul asta,vin si eu.cica va fi si vreme faina.eu zic sa stabileasca baietii din HD unde sa ne intalnim,ca sa avem loc toti!
ps: aly ,frumos bmw |
Sambata dupa-masa, anyone?
|
Quote:
|
Sambata vor fi 3 grade,deci eu zic ca e ok,mai ramane de stabilit locul...si cine vine?
|
eu as zice sa ne vedem la deva,de mult nu am mai fost la deva....
poate asa ne strangem mai multi |
Sa fie loc numai :)
|
la real ar fii loc...
|
Cred ca e vorba de HD.
|
sambata ar fi super,sambata dupa masa.dak vreti la deva la real ar fi cel mai indicat ca avem loc destul.sa vedem dak ne strangem
|
La Real e ok ca spatiu, dar e frig ca naiba, ca e in camp si trage tzugu.
|
putem si la stadion,dar depinde cati ne strangem.vad ca nu prea se ,,inscriu,, multi.tot HD ii mai unita ca si deva :sad: Eu propun sa doboram recordul!!! ce ziceti?
|
Si eu vreau sa vin la intalniri (Deva sau Honduras:lol: nu conteaza) insa sambata asta sunt plecat la o nunta (obligatie :evil:). Ramane sa bifez "prezent !" data viitoare.
|
Bre, voi cred ca nu ati fost niciodata la Real,- sambata. N-ai loc sa pui un ac in parcarea aia.
Eu vin unde vreti voi, atata timp cat e dupa-masa. |
Hai ca tura asta ma screm si eu sa vin. Oricum vreau sa mai stam de povesti Mariuse si s-o vad pe fippy?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning