Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

grosu 11-10-10 19:18

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

in primul rand ce motor ai pe masina ?

grosu 11-10-10 19:20

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3717769)
la reprezentata sau chip auto cauta pe net . dar nu recomand :)

esti cel mai tare ::))) de ce nu recomanzi ????? zi-mi si mie ???

grosu 11-10-10 19:32

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3719631)
da dar eu acum vin si spun: la veriricare,arr daca opreste pe drum si vede catalizator lipsa nu voi avea ceva probleme?

de unde sa stie A.R.R.-ul ca tu nu ai catalizator , dupa ce o sa-l dai jos o sa se auda un zgomot mai metalic , cand o sa faci ITP-ul esti si tu atent cu ei

fa un soft
admisie cu un burlan de hota
comprima kiuloasa
evacuare ( nu te bucura ca , cumperi o toba ieftina ca o sa rugineasca imediat asa cum isi pun toti , eu am schimbat 2 tobe - karub- cele mai proaste , da un ban si nu ai treaba )
fa astea si o sa vezi diferenta

Yakuza007 11-10-10 19:58

Quote:

Originally Posted by grosu (Post 3719819)
de unde sa stie A.R.R.-ul ca tu nu ai catalizator , dupa ce o sa-l dai jos o sa se auda un zgomot mai metalic , cand o sa faci ITP-ul esti si tu atent cu ei

fa un soft
admisie cu un burlan de hota
comprima kiuloasa
evacuare ( nu te bucura ca , cumperi o toba ieftina ca o sa rugineasca imediat asa cum isi pun toti , eu am schimbat 2 tobe - karub- cele mai proaste , da un ban si nu ai treaba )
fa astea si o sa vezi diferenta

Grosu...Nu stii un pret cam cat ajunge sa schimb toata evacuarea la un golf 3????Sau careva care stye???si ce sa ii mai fac sa ii cresc puterea;)..

grosu 11-10-10 20:18

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3719933)
Grosu...Nu stii un pret cam cat ajunge sa schimb toata evacuarea la un golf 3????Sau careva care stye???si ce sa ii mai fac sa ii cresc puterea;)..

nu mai stiu .... cauta si tu pe net , eu nu mai vreau sa aud de evacuare sport , stateam cu extraveralele in masina tot timpul ....

nutuxxl 11-10-10 20:56

evacuare e misto la inceput apoi o sa te plictisesti si in plus itzi rupe si urechile de zgomot

detroit muscle 12-10-10 12:12

da ce ma ti-ai luat golf 3?

Yakuza007 12-10-10 13:14

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3721443)
da ce ma ti-ai luat golf 3?

Nu ma vrea unu de la mine de la tara si nu stye ce sa faca:))...Adica varumiu:))

detroit muscle 12-10-10 14:34

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3721571)
Nu ma vrea unu de la mine de la tara si nu stye ce sa faca:))...Adica varumiu:))

aha...

nen de ce nu rezomanzi?te-a intrebat si grosu:P

fisan 12-10-10 15:12

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3721696)
aha...

nen de ce nu rezomanzi?te-a intrebat si grosu:P

ce sa recomande daca nu a avut? :)) zice si el din auzite de la unu de la altu:))

detroit muscle 13-10-10 07:26

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 3721761)
ce sa recomande daca nu a avut? :)) zice si el din auzite de la unu de la altu:))

ai dreptate dar daca tot a zis nu trebuie sa se si afirme cu un raspuns concret?;)

detroit muscle 13-10-10 08:28

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3723331)
ai dreptate dar daca tot a zis nu trebuie sa se si afirme cu un raspuns concret?;)

ca si cum as spune eu ca avionul merge cu GPL si cand altu ma intreaba de unde stiu si ce dovezi am trebuie sa am dovada si o explicatie clara.nu?

VN23TDR 13-10-10 09:09

Cauta frate si tu pe forumuri ca pe toate cred ca exista o sectiune "filtru sport". Vezi acolo ce zice lumea.. lasa-l pe nen ca tot de acolo a invatat si el ceva..

detroit muscle 13-10-10 09:30

dar eu nu am zis nimic rau de nen.tot el a venit si a zis ca nu imi recomanda si acum astept si parerea lui de ce nu imi recomanda ca am fazut mai toate forumurile.dar vreau si parerea lui.daca a inceput sa termine cred ca asa e corect.;)

Sonny™ 13-10-10 14:26

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3723495)
dar eu nu am zis nimic rau de nen.tot el a venit si a zis ca nu imi recomanda si acum astept si parerea lui de ce nu imi recomanda ca am fazut mai toate forumurile.dar vreau si parerea lui.daca a inceput sa termine cred ca asa e corect.;)

nu va mai luati de nen mah...si nu mai asteptati la raspunsuri din partea lui ca tot dupa net va zice;)asa ca puneti mana si dati un search ca sunt o gramada de forumuri dedicate acestei intrebari;)

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning