![]() |
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
|
Terminam cu povestiile?
|
Quote:
hai sa nu ne laudam... si incearca sa te abtii la sume mari.. ca esti cam lipit de pamant.. si in plus.. ti-am dat prea mult pe masina.. daca oli cere 2000 pe a lui.. si e lux si de curse.. a ta.. e *** si naspa.. Oferta noua.. 1.500€ ca ma mai costa inca 500€ sa o aduc la zii.. PS: de 36.000 iti luai 2ua.. mondeo.. si mult mai buna calitatea.. |
puneti shherurile pe strada si dupa vedem ce are de povestit forumu....pana mea de povesti cu pesti...
|
Quote:
p.s. intre noi fie vorba.. am configurat recent un mondeo.. titanium x , cu tot ce se putea pune pe el (inclusiv dvd in tetiere) si a iesit pe la 30 000... de unde inca 6 000 de euro? l-ai cumparat la reducere de toamna? :)) |
Masina mea costa 100000000000000000000000 de eurodolariliresterlineyeni. Sa vad care ii mai tare aici pe forum ce mine.
|
Nu mai bine terminam cu certuriile astea e 2 bani?si unii care posteaza.. doar ca sa adune mai multe posturi!?Va rog sa terminati cu porcariile si rog un moderator sa stearga posturiile inutile,chiar si postul meu!Multumesc
|
Si Ford Mondeo e masina? =)) In afara de motorul de 2.5 care e si pe ST toate se pot ascunde. Bordul parca e facut din plastic de la chinezi. Daca ai dat 36 de mii pe asa ceva si pe deasupra esti si implicat in tuning imi imaginez cam cat poti...
|
Ma gandesc ca ar putea fi si 36.000, dar asta numa prin credit sau leasing deci ...
|
De curand am dat comanda la noul Mondeo cu motor de benzina de 2.5 si 220 CP ( care e propulsorul de top ) + optionale destul de importante si am ajuns la 33.000.
Sa nu imi zici acuma ca ti-ai luat tocmai propulsorul de 2.5 cu toate optionalele :)). |
Quote:
|
Quote:
ii da oli 3 tiruri de coca-cola cu renou...cu asta noua vreo5=)))) |
Re: Chat
aaa si pana una alta...au inceput sa apara o gramada de retzeghesi pe strase!
o solutie ceva? |
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
asteptam Tekno, i trei deja, nu te-ai trezit inca ? :)) :P no vezi cu argumentele, sa fie concrete :P...amu's cateva zile cand imi ziceai u sa nu ma mai stresez asa tare...i'm gonna return the favour and tell u the same: chill :D:D:D ca nu merita multi sa le zici ceva...da daca vrei...go ahead. ;)
toate cele bune.NightRider |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning