![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
5 Attachment(s)
50. Brabus Widestar - bazat pe GL-Klasse ... motor de 6.1 l - 456hp, cuplu 620nm, jante pe 23" Brabus Monoblock E (din 3 bucati)... superb!
|
Asa da, un GL, pe deasupra si brabus.
Imi plac jantele nimic bling, bling ''doar'' Brabus |
1 Attachment(s)
asta e RS6 sau e A6 2.7 TDi :twisted:
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Corvette
|
15 Attachment(s)
mi se par aiurea atatea comentarii si atata scandal in legatura cu ''e sau nu amg sau daca e sau nu e s8''..........in fine, ce am mai vazut zilele astea: M3 E90, un E46 dragut parerea mea, Z4 coupe, Volvo XC90 sau 70 cred, modelul nou, Carrera Cabrio, Renault Fluence si Lexus LS. scuze de calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul.
|
Astazi ajunge 1 SLS AMG si 1 E cabrio !! mai urmeaza inca 4 sls de venit, 5 in total, dintre care 4 sunt deja pe clienti :) !! sper sa ii trag maine , poimaine 2-3 poze !!
:-P |
Daca ala e e46 dragut .... imi pare rau pt tine...
|
Quote:
|
Fluence e masina tare :lol:
|
am auzit ca are motor v12...
|
7 Attachment(s)
prin buzau:
1xaudi a5 1x audi s3 1x audi TT mtm |
TT-ul ii misto, dar restul... Ii plina tara!
|
1 Attachment(s)
Poza nu imi apartine . Luata de pe sectiunea Tg-Jiu .
Dar isi merita locul aici . Focus RS |
am vazut masina in tg-jiu si la o plecare de la semafor a lasat ceva cauciuc acolo ...toata lumea se uitat dupa ea si avea un sunet ........si ieri am vazut un s5 cu numere de bucuresti nu am poza dar cand il mai aud pregatesc telefonul ...
|
quze tie poate iti plac alea impopotzonate cu tot felul de prostii, eu zic k arata bine bmw-ul. shantzu, am zis e90 pentru ca asa stiam k se numeste noul seria 3 si am crezut k si m3 e la fel, ms ca mi-ai zis.iar despre fluence, e primul care il vad...nu am mai vazut pana acum.oricum, thread-ul asta e mai mult de comentat aiurea decat de postat poze din cate vad, multi comenteaza aiurea si nu vezi vreunu sa posteze macar o poza.
|
asteapta sa vina vremea frumoasa sa iasa masinile frumoase :D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
51. Mercedes-Benz ML63 AMG
|
3 Attachment(s)
scz, am uitat pozele:D
|
TT-ul este din Rm VL
proprietarul are user pe forum :) |
12 Attachment(s)
:arrow:
|
4 Attachment(s)
BMW X6 Hamann
|
frumoase cele doua x6 :D seria 8 ce motor era? sau nu scria pe ea? e tare ala 850 csi de 380 de cai:X
|
2 Attachment(s)
Panamera:arrow:
|
3 Attachment(s)
52. BMW 530d GT
|
frumoasa panarama
|
in piatra nemt este un Aston Martin Alb tunat arata super....:-O
|
17 Attachment(s)
Superbe poze gasite pe Flickr.:shock:
|
misto pozele.2 ex sl 55 amg transformate in sl 63 amg si un ferrari f430 fost mbm tuning.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ceva nou de astazi .
S8 , S5 si Cadillac |
s8 ala e o facatura infecta....in nici un caz s8
|
4 Attachment(s)
Un S8 adevarat de acum 2 ani proprietarul lui mai are si un SLR si multe alte masini.
|
1 Attachment(s)
cred ca despre asta e vorba ;) . Au fost puse mai multe in paginile precedente. Un 911 ar da bine nr. asta de inmatriculare :-)
|
8 Attachment(s)
53. Infiniti G37S
54. Mitsubishi Lancer Evo X 55. Mercedes-Benz S600 full-option, model 2010... superb;) (vazut de un prieten) |
2 Attachment(s)
Asata-i autentic sau.... :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un lambo
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Omule, la unele chestii de finete oricine poate gresi dar astea sunt chestii evidente, le gasesti la 2 clickuri distanta, cum poti sa spui ca S600 este AMG ? Intra pe site-ul mercedes sau oriunde vrei tu si o sa te convingi ca NU este AMG. Pe unele variante de masini poti opta pentru diferite pachete, pachet M, pachet S Line, pachet AMG, asta consta in bare cu design usor diferit (asemanatoare cu varianta AMG/M/RS dar nu la fel), alte jante si asa mai departe. La interior ai volan cu inscriptii si alte artificii ca astea dar masina aia tot A4 S Line ramane sau tot S 500 cu pachet AMG dar fara nicio legatura cu un AMG in adevaratul sens al cuvantului (frane, suspensii, motor, designul specific). Intelegi ? Nasul tau nu are cum sa aiba S 600 AMG fiindca nu s-a fabricat niciodata asa ceva. Pe S Klass-ul actual exista doar 2 variante AMG, 63 si 65.
PS - cum ai tras concluzia ca S-ul ala e AMG ? Citeste ce scrie aici, nu mai persista in eroare. Intra si pe mercedes . com si vezi daca au asemenea model. Cam asa arata un S 63, observati si voi diferentele. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning