![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Adica incearca sa nu ai nevoie de nimic de la primarie si sa ramai burlac :lol: .Ai incercat sa intrebi la primarie la noi cat te costa?Eu am dat la Proceed 60 ron impozitul pe an,avand vedere ca suntem primarie din mediul rural,iar taxele/impozitele sunt mult mai mici fata de cei din Ploiesti de exemplu.
|
util - https://forum.4tuning.ro/532-firme-xe...md-mp3-cd.html ;) preturi bune
|
Quote:
la 2.5 e 10 mil la 3.0 e 27 mil asta stiu sigur :lol: |
Quote:
Cred ca e in functie de poluarea orasului. Tzin minte ca la 2.8 plateam eu 840 RON pana sa se mareasca impozitele, si la Hunedoara se platea vreo 5 sau 600 ron. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la 2,5 am platit... la 2,4.....am restanta mica ....vreo 3 ani...:lol: la apartament....2 ani...:D noi sa fim sanatosi........ total imp + amenzi 40 mil......:lol: |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=zzGy0VUxLF0 |
Stie cineva,daca am luat vignieta si mi-au gresit numarul de inmatriculare pe ea,mai pot face ceva?Am facut-o azi si dobitoata aia mi-a gresit nr de inmatriculare,s-a uitat si pe certificatul de inmatriculare,m-a intrebat si pe mine de nr de inmatriculare,dar cred ca a tastat alta litera.Culmea e ca imi gresise si seria la sasiu,noroc ca am verificat,insa nr de imatriculare l-am omis,iar maine trebuie sa plec la Bucuresti si am nevoie de ea neaparat :evil:
|
Poti face o intrebare la Drumuri Nationale, pe colt langa Liceul Mihai Viteazul, daca nu ai timp sa treci pot da un telefon la cineva de acolo sa vad ce solutie imi da.
Pe DN1 spre Buc. exista camera pentru rovigneta si cum citirea/verificarea se face dupa numarul de inmatriculare, iti dai singur seama ce inseamna. Nu cred ca se verifica si marca autovehiculului, nu-ti ramane decat sa te rogi ca cel care are numarul trecut sa aiba rovigneta, altfel :sad: |
Am fost la benzinarie dar nu am putut face nimic,m-am certat cu aia de pomana,ca nu pot modifica baza de date,a trebuit sa ma duc la CNADR,sa schimbe nr de inmatriculare,si m-a costat 25 ron.Data viitoare os a fiu mai atent,ca am pierdut si timp si bani pt niste incompetenti de angajati.
L.E:Impozitele NU sunt peste tot la fel,asta iti zic sigur.Si am motor de 1.6. |
In aceasta seara, in jurul orei 21:00 ne adunam cu totii in benzinaria PETROM la Metro sa plecam la munte!!! :D
Azuga (Campionat de Drift) 8) Predeal (Drag la Vale cu Sacul pe Partie) :shock: Luati-va manusi, shosete groase si fesuri pe scafarlii ca sunt sub -9 grade! Distractie la maxim!!! :twisted: |
prezent la datorie ....k mi`era dor naibii :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning