![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
|
foarte nasol...am vazut si eu masina pe la 5 dim cand am trecut si am crezut ca nu mai e viu soferu la cum arata masina...dar se pare ca a scapat...sa speram ca o sa se faca si bine.... ! :)
|
prietenul nostru baulica ai tot sprijinu...imi cer scuze d intarziere ... dar prima data am crezu t ca e vre`o gluma proasta cva...ai tot sprijinu nostru sa`l gasim p noul nostru "prieten" prin trafic...sau in oricare alta situatie... ne auzim la un telefon..!
|
Aia e masina care o avuse Lotreanu inainte , DUMNEZEULE cum arata masina acum , culmea numai in mamaia le vine la toti sa o calce ,pacat sper sa scape soferul.
|
4 Attachment(s)
Primul este un Astra G rezolvat in modul asta in noaptea de sambata spre duminica la intersectie I.G.Duca cu Bd. Mamaia.
Iar al doilea este cu SLK-ul din fata Bamboo. |
MACEL....ce sa intamplat frate acolo???
|
Quote:
|
Baiatu cu slk e din corbu se dadea in talente prin oras...
|
nu mai vorbiti daca nu stiti baiatu cu slk care il cheama vlad asa cum am zis si mai sus si asa cum scrie si mai jos e din ct si sta la delfinariu la blocul cu intare din linia de tramvai
|
sonykel...nu as vrea sa te supar dar pe baiatul cu slk,il cheama intr-adevar vlad,dar mai stiu si ca sta in corbu....am fost vecini cat am stat acolo.acum daca baiatu o avea apartament in ct...bvo lui.dar sigur mai sta si pe la corbu.oricum nu vad ce legatura are asta cu tema topicului.vlad sa se faca bine si sa dea d-zeu sa avem parte de cat mai putine evenimente rutiere pe strazi,mai ales acum in preajma sarbatorilor.
|
Da, Vlad a stat multi ani la blocul acela de la Delfinariu, dar din cate stiu eu a vandut apartamentul de destul timp. Cert este ca acum sta la Corbu de cativa ani. (stiu asta pt ca este var cu un bun prieten de-al meu).
|
accident mai devreme pe bul tomis....pe langa lic 4......una bucata troleu a intra in una bucata jeep......jeepul intra in una bucata matiz....in care eram eu....rezultat troleul cu fata destul de sifonata....jeepul putin sifonat in fata si in spate....iar matizul cu curul aproximativ varza:)).....scuza conducatorului de troleu a fost ca a stranutat in timp ce frana....:)),,,,,cand l am auzit mi a trecut orice suparare si m a bufnit un ras nesimtit!!!!:))
|
Soferul din SLK a iesit viu?
|
Quote:
Sorry de intimplare ... bine ca nu a patit nimeni nimic ... fiarele se fac ... |
si care`i ideea daca a stranutat...a franat cu nasu sau ce?! :)) oricum penibila situatia ..:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning